היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
3 שעות ממתינה לרופא שכל פעם מחליט להכניס אחרת לפני ואחרי כל מטופלת הוא יוצא לסיבוב אז סבבה יש מיקרים דחופים יותר ושתקתי, אבל להכניס מישהי סתם כדי לכתוב לה מכתב אישפוז ולקחת דם במקום שהאחות תעשה הוא מורח את הזמן ושוב יוצא לטיול. אמרתי לאחות שאני הולכת ואז אני רואה את השתן שנתתי עומד באותו מקום ולא בדקו אפילו אמרתי לה שמת לב שזה פה 3 שעות? אז מה היא עונה לי? רוצה לעשות חדש? אמרתי לה ממש לא, אני סובלת פה יותר מאשר בבית! ואז ראיתי את הרופא ואמרתי לו שאני הולכת והוא בשיא הטיבעיות אומר לי בבקשה, אם זה מה שאת רוצה, הייתי ככה
10 תגובות
עמוד 1
לא כיף ולא נעים והתיפקוד באמת מעצבן. יש לך אופציה אחרת? בי"ח אחר? מישהו אחר שיבדוק אותך? נכון שעמדת על שלך אבל את זו שממשיכה לסבול.....
אכן מיון בבית חולים זה ממש סרט כי צריך לחכות שעות על גבי שעות... תלכי היום למרכז בריאות האישה שיבדקו אותך על תזלזלי בכאבים מותק