ברחתי מהמיון! גועל נפש! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 3 שעות ממתינה לרופא שכל פעם מחליט להכניס אחרת לפני ואחרי כל מטופלת הוא יוצא לסיבוב
    אז סבבה יש מיקרים דחופים יותר ושתקתי,
    אבל להכניס מישהי סתם כדי לכתוב לה מכתב אישפוז ולקחת דם במקום שהאחות תעשה
    הוא מורח את הזמן ושוב יוצא לטיול.
    אמרתי לאחות שאני הולכת ואז אני רואה את השתן שנתתי עומד באותו מקום ולא בדקו אפילו
    אמרתי לה שמת לב שזה פה 3 שעות? אז מה היא עונה לי? רוצה לעשות חדש?
    אמרתי לה ממש לא, אני סובלת פה יותר מאשר בבית! ואז ראיתי את הרופא ואמרתי לו שאני הולכת והוא בשיא הטיבעיות אומר לי בבקשה, אם זה מה שאת רוצה,
    הייתי ככה

16 תגובות
עמוד 1

• חוצפה, אני בשוק

• איזה חצופיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם....
    איפה זה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?
    הייתי במקומך מקימה שם מזה צעקות, ורושמת להם מכתב "נעים" במיוחד!
    גועל נפש וחצופים....

• איזה חוצפה!!! לא היה עוד רופא תורן??

• בנות אולי זאת פשוט חלק מהבעיה ברפואה הציבורית בישראל
    אין מספיק כח אדם אין מספיק משאבים ובסופו של דבר נפגעים ה"חולים" וגם הצוות הרפואי.
    הרופא ניסה לעשות סה"כ מעשה טוב, הוא ניסה להגדיל ראש ולטפל בהכל כי בתכלס לא היה מי שיטפל.

אני חייבת לספר סיפור מהצד שלי - כשאני הייתי בהריון של נועם עשיתי תאונה ואישפזו אותי ל24 שעות.
    ישבתי והמתנתי על כסא במשך 3 שעות שמישהו יבוא כבר ויקבל אותי לאשפוז (זה אחרי כל הבדיקות כבר שתבינו) וכולם היו עסוקים
    בסוף הרופא פשוט ריחם עלי ובא ועשה את כל התהליך בעצמו - אפילו שהיו לו מטופלות ממתינות.
    אז איך אפשר להאשים רופא שכזה שכל מה שרצה זה לעשות רק טוב?

בכל אופן ממי התייאשת התעצבנת הלכת הכל טוב ויפה - בסופו של דבר את צריכה לראות רופא ולבדוק שהכל תקין

• איפה זה?!
  • סיון זה מה שחשבתי בהתחלה וקיבלתי את זה,
    אבל ברגע שיושבת איתי בחורה שאמרו לה אישפוז למעקב בגלל נפילה לא משהו רציני
    והגיע תורי והוא החליט שאם האחות לא כתבה לה מכתב הוא יכתוב,
    אז היא אמרה לו זה בסדר אני פה לא ממהרת ושיקבל אותי והוא החליט שבאותו רגע הוא כותב לה ויהי מה, ואז שוב יוצא לטיול של רבע שעה!
    כל מטופלת רבע שעה הפסקה אחר כך!
    כולם התלוננו!
    ולמה 3 שעות לא שמו סטיק בשתן?
    ולמה כשהלכתי לא הפריע לאף אחד?
    איפה האחריות?
    ולמי שמעוניינת זה היה בקפלן! אני שוקלת ללדת באסף הרופא בגלל זה

• אני מבינה אותך מאוד ומסכימה איתך
    אני גם מסכימה לגבי כל העניין של חוסר בעובדים שגם מאוד משפיע
    לצערנו הרב אני גם שמה לב שלעובדי ציבור כולם יש נטיה לאדישות, כל המוסדות כולל בית חולים הפכו להיות כמו ביטוח לאומי
    לבוא לעבודה לשתות קפה וללכת הבייתה
    לדעתי בודדים עושים את העבודה כמו שצריך.
    וגם ניכר כי רוב הרופאים הפכו להיות חסרי רגישות באשר למצבים שונים שאנחנו המטופלים עוברים.
    הבעיה רק הולכת ומחמירה
  • איך זה עובד אם אני שיכת לכללית אין בעיה ללדת באסף הרופא שהוא לאומית?

• קודם כל אני אתחיל ואומר שהכי חשוב שתדאגי לעצמך, אני מקווה שפנית לרופא ושהכל בסדר איתך ועם הבייבי.

יש לי המון מה להגיד בנושא ואני לא מצדיקה את הרופא או את האחות או בכלל את הצוות אבל תחשבו לרגע שיש שני רופאים תורנים שאחראים על כל חטיבת הנשים, כולל מיון, מחלקות נשים, חדרי לידה ומחלקות יולדות. מה את רוצה שיעשו? יכול להיות שהוא יצא ״לטייל״ במחלקות ולטפל בנשים שם? או רחמנא לצלן יצא לסיגריה? וכן, גם לרופא מותר לשתות קפה ולצאת להפסקה.
    שוב, אני לא יודעת לאן אותו רופא יצא, יכול מאד להיות שהוא חרא של רופא אנטיפת שלא מתחשב במטופלות אבל יכול להיות שהוא לא יצא לטייל. הכי קל לנו לראות את עצמנו, להגיד שישבנו וחיכינו אבל לפעמים אין מה לעשות, אין צוות, אין זמן ואין משאבים אז הציבור סובל. וחבל!
    אני אחזור ואומר שאין לי מושג מה היה אתמול במיון ולמה לא עשו סטיק במשך 3 שעות אני רק נותנת עוד זוית שלא תמיד חושבים עליה.

ועוד דבר, אני ילדתי בקפלן והייתי סופר מרוצה מהצוות. למרות הטעם המר שנשאר לי בפה.
  • גועל נפש
  • קפלן על הפנים, לפני כמה שנים תפרו לחברה שלי יותר מדי והיא הייתה לעבור ניתוח לסדר את זה
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק
    [
  • חבל שאי אפשר לעשות לייק פה על מה שרושמים!!!
    פשוט בלתי נסבלת האדישות הזו כבר לוקחים כל דבר כמובן מאליו
    !!
  • באמת לורחים כל דבר כמובן מאליו!
    אולי בגלל שישבתי וסבלתי בשקט ולא צרחתי והערתי את כל המחלקה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה