שינוי מועד ת. וסת אחרון שלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן.. אני בהריון שבוע 8 +4 , וסת אחרונה בתאריך 1.3.2012 ,אתמול ביקרתי אצל הרופא נשים שלי והוא אמר לי שלפי האולטרסאונד הוא מעריך שאני בשבוע 6 + 3 ולא שבוע 8 + 4 . הסברתי לו שאני שומרת נידה ואין מצב ששכבתי עם בעלי בתאריך שקיבלתי מחזור אלא רק אחרי שבועיים. הוא אמר לי לשכוח מהתאריך שקיבלתי מחזור ומעכשיו והלאה כל רופא שישאל אותי מה וסת אחרונה שלי שאני אגיד 17.3.. האם יתכן שככה סתם יכול להוריד לי שבועיים מהתאריך?? האם זה אומר שאני יכולה ללדת בדיוק עד שבוע 40 ולא למשוך עד 42 כמו עם ההריון הראשון?? אני ממש מבולבלת..לא יודעת למתי לקבוע את השקיפות ואם הוא טעה מפחדת לפספס את השבוע שבו צריך לבצע את השקיפות.. ??? אשמח לדעת אם לעוד אחת מכן זה קרה... תודה!

דנה , אמא לנועם המקסים :-)
8 תגובות
עמוד 1
  • נועם שם מקסים

• תדעי לך שזה יכול להיות.
    אולי הביוץ לא היה בדיוק בליל הטבילה, היום אנחנו יודעים שזה לא כזה מדויק שזה שבוע אחרי סיום המחזור.
    בכל אופן, לי תמיד אמרו שחיים קטן בשבוע ולמרות שלא אמרו לי לשנות את התאריך לידה המשוער בסוף הוא נולד שמונה ימים אחרי התאריך.......

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • ל תשני את התאריך, חכי לשקיפות לפחות.

• תודה סיון! קבעתי את השקיפות לשבוע 13+3 ימים לפי הספירה שלי ושבוע 11+1 לפי הספירה החדשה של הרופא , כך שאני מקווה שאם הייתה טעות מצד הרופא לפחות עשיתי את הבדיקה בזמן :-)

• היי מירי, גם בהריון הראשון שלי אמרו לי שהעובר קטן בשבוע לכן תמיד קבעתי אתה בדיקות בשבוע האחרון שאפשר לעשות.. אבל לשנות לי תאריך??? חחח זה קצת מבאס... כי אני כבר ממש מרגישה את השינויים בגוף, והחזה כבר גדל.. לא נראה לי מתאים לשבוע 6...טוב נחכה ונראה, תודה בכולאופן!

• אם ההריון הראשון היה גם קטן בשבוע כנראה שבאמת את מבייצת אחרי יותר מ14 יום.
    והרופא צודק, אם יש הפרש של שבועיים אז משנים תאריך, זה הנוהל. .
    אבל אני חושבת שטוב שקבעת שני תורים, כי בסך הכל אולטרסאונד זה לא הכי מדויק ועוד כ"כ מוקדם, ואולי יהיה הפרש קטן יותר בהמשך וישנו שוב את התאריך חחחח
  • מירי הכל יכול להיות. העיקר שבסופו של דבר יצאו בריאים !!! תודה

• גם לי שינו תאריך וסת אחרון אבל בהפרש של 4 ימים
    וגם אני יודעת בידיוק מתי הייתי עם בעלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה