האם הרופא יכול לשנות ת. וסת אחרון??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן.. אני בהריון שבוע 8 +4 , וסת אחרונה בתאריך 1.3.2012 ,אתמול ביקרתי אצל הרופא נשים שלי והוא אמר לי שלפי האולטרסאונד הוא מעריך שאני בשבוע 6 + 3 ולא שבוע 8 + 4 . הסברתי לו שאני שומרת נידה ואין מצב ששכבתי עם בעלי בתאריך שקיבלתי מחזור אלא רק אחרי שבועיים. הוא אמר לי לשכוח מהתאריך שקיבלתי מחזור ומעכשיו והלאה כל רופא שישאל אותי מה וסת אחרונה שלי שאני אגיד 17.3.. האם יתכן שככה סתם יכול להוריד לי שבועיים מהתאריך?? האם זה אומר שאני יכולה ללדת בדיוק עד שבוע 40 ולא למשוך עד 42 כמו עם ההריון הראשון?? אני ממש מבולבלת..לא יודעת למתי לקבוע את השקיפות ואם הוא טעה מפחדת לפספס את השבוע שבו צריך לבצע את השקיפות.. ??? אשמח לדעת אם לעוד אחת מכן זה קרה... תודה!

דנה , אמא לנועם המקסים :-)

דנה , אמא לנועם המקסים :-)
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

זה בהחלט יכול לקרות, ובהנחה שהבדיקה שלו מדויקת את צריכה לעשות בדיוק מה שהוא אמר. זה לא משפיע על המועד בו תלדי. אם את מאוד מודאגת גדי לבצע עוד אולטרה סאונד וכך תוודאי שגיל ההריון מדויק, והאם צריך או לא צריך לתקן אותו.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה