טיפת חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן מתייעצות איתן על כל דבר??
    חשובה לכן הדעה שלהן??

12 תגובות
עמוד 1
  • לא

• ממש לא!!!

רותי
  • לי כן חשובה הדעה.
    פשוט כי זכיתי באחות מקסימה ומלמדת אותי המון

• לי יש אחות מקסימה... אבל אני עושה מה שמתאים לבת שלי ומה שנוח לי. כמובן שאני גם מתייעצת איתה ומסכינה איתה על חלק מהדברים לא הכל

• יש הרבה דברים שאני חולקת עליה
  • אני מתייעצת כי זה לא עולה כסף
    אולי העצה שלה תתגלה כנבונה ומשכילה?
    מקסימום מכניסה מאוזן אחת ומוציאה מהשניה

• אני עושה כמו לולי שבלולי
  • אני דווקא כן מתייעצת איתם כמעט על הכל
  • אני כמו סיון- אבל בעלי בכלל מעריץ שלהם.

• יש לי אחות נפלאה בטיפת חלב! אני כן מקשיבה לה אבל לא לכל דבר!
    יש לי גם אנטואיציה משלי... ואני משתדלת להתייעץ עם האיטואיציה מידי פעם...
    טיפת חלב הולכות לפי הספרים וזה בסדר ומקובל! ואני גם מאוד חרדתית, אבל קצת נפתחתי... כשרז נולדה כל מה שהאחות היתה אומרת הייתי אומרת אמן!!
    הרבה דברים שהיו "אסורים" ע"פ טיפת חלב - אמא שלי פרצה את המחסום הזה!

• אני מקשיבה למה שהיא אומרת, ולוקחת בערבון מוגבל מה שמוצא חן בעיני. בגדול יש לנו אחות טובה מאוד.
    לפעמים ממש רואים שהיא מצטטת נוהלים....והם לא כאלה קריטיים, אבל אני לא רבה איתה...
    נגיד טעימות הלכתי לפי מה שהיא אמרה, כי לא היה לי מידע אחר, אחכ אמא שלי התחילה לספר לי מה אני אכלתי באיזה גיל וקיבלתי קצת פרופורציות... ועוד רעיונות אז הלכתי אם מה שהכי נראה לי.
  • לעיתים מתייעצת
    אם נשמע הגיוני וסביר אז פועלת על פיהם!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה