שירי יום הולדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש רעיונות? למצגת יום הולדת לאבא בן 70?
    יש לנו כבר סימן שאתה צעיר, ושתשאר צעיר לנצח. צריכים עוד 3 שירים. אם למישהי יש הברקה על איזה אילנית או שושנה דמארי כזה מפעם שמתאים גם לסיטואציה של יום הולדת או אבא זה גם אחלה. אבא שלי אוהב אותן
4 תגובות
עמוד 1
  • "אבא" של שלומי שבת
  • שיר מרגש על אבא...גם יכול להיות טוב
    תכנסי לדיסי
    http://www.disi.co.il/
    זה אתר שיש בו שירים לפי נושאים וזמרים
    וסתם לכולם ממליצה אצלי השירים מתנגנים בבית מהאתר
  • הי לך ! מזל טוב לאבא . יש אתר "אלבום זכרונות " שעושה תמונות מעוצבות מהממות . תיכנסי בפייסבוק או ל -
    www.memoryalbum.co.il
    מזל טוב !
    ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי צול-צול

יש רעיונות? למצגת יום הולדת לאבא בן 70?
    יש לנו כבר סימן שאתה צעיר, ושתשאר צעיר לנצח. צריכים עוד 3 שירים. אם למישהי יש הברקה על איזה אילנית או שושנה דמארי כזה מפעם שמתאים גם לסיטואציה של יום הולדת או אבא זה גם אחלה. אבא שלי אוהב אותן

• שושנה דמארי ז"ל המדהימה -
    כשהיינו ילדים (גם אילנית שרה אותו, אגב)
    כלניות
    אור
    12 ירחים
    ערב של שושנים

אילנית -
    אבא שלי
    אהבה היא שיר לשניים
    דבר אליי בפרחים
    בשנה הבאה
    הן אפשר (גם שושנה שרה אותו, שיר מרגש!)