שונאת להתלונן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אבל מרגישה שאין לי ברירה

13 תגובות
עמוד 1
  • אוי בובה
    הסוף יגיע ומהר משאת חושבת
    וכשזה יגיע את תביני ותראי שכל מה שאת עוברת וכל הקושי בעולם מתגמדת ועובר כלא היה והכל הכל יהיה שווה שתביטי מבט אחד ראשון בעיניים הכי יפות בעולם שגדלות לך בבטן
    תשארי חזקה ותחזיקי מעמד

• מאמי שלי, אולי זה הזמן כן לקחת יום או שניים חופש מהעבודה
    לנוח קצת, להירגע, להתפנק...

הרי את בשבוע 35 - אוטוטו באמת לא יהיה לך זמן לכלום (מסיבות חיוביות כמובן!)
    חבל, תוכלי להשיב לעצמך את כוחותייך.

דבר שני, אם הרופא אומר את צריכה להירגע, רופאים יודעים מה שהם מדברים.
    והתוצאה החיובית של ה- GBS לא אומרת כלום, יש נשים שחיות עם זה, יולדות עם זה והכל בסדר

• תודה מתוקות!!

פרפר, אני יודעת שהרגע הזה שווה את הכל.. אני מחכה לזה כל כך..

• יואו אודליה, בדיוק התכוונתי לפתוח שרשור כזה (רק בלי ה- GBS שלא עשיתי בכלל, הרופא אמר שזה לא קריטי לעשות...

• תחזיקי מעמד - את בסוף כבר

• יולי מתוקה

• תזכירי לי מזה GBS??
    בכל מקרה- קחי לך קצת חופש מהעבודה, זה מגיע לך. תנוחי ותרימי את הרגליים- חבל לך להגיע ללידה עם הלשון בחוץ!! תאגרי עכשיו את הכוחות כל עוד את יכולה.

• אפרופו טעויות בהערכת משקל כמו שמיצי רשמה לך..
    יומיים לפני הלידה עשו לי הערכה למעיין של 3.100 ק"ג, יומיים אחרי זה היא נולדה 2.490 ק"ג, אז לכי תאמיני להערכות האלה....
  • אטווטטוווו אתם נפגשות

• בנות תודה על החיזוקים אתן מקסימות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה