למי יש פורד פוקוס 2008? - שאלה ולא על כריות אוויר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו את הדגם החדש שהחליפו בדיוק באמצע שנת 2008.

אתם יודעות אם יש לרכב את התופסנים לחבר כיסא בטיחות או סלקל? isofix זה השם המקצועי.

תודה

רותי
6 תגובות
עמוד 1
  • אצלי אין

• כנראה שבדגמים ששולחים לארץ הם לא מרכיבים אותם, חבל!

מעניין אם יש אצלי, אני צריכה לבדוק, אבל יש לנו כיסויים לריפוד.

רותי
  • גם לנו אין
  • מעניין, לי יש טידה וכתוב במפרט שיש איזופיקס. בפועל- אין לי מושג איך זה נראה וגם הסוכן אז לא ידע..

• בניסאנים יש , עצלי גם ניסאן רק קאשאי ובניסן על ריפוד האחורי יש כתובית באנגלית ובפועל ב4 ווים מברזל המחוברים לשילדת הרכב במושב האחורים - 2 בכל מושב ליד החולון . עם תחניסי יש בין חיבור המשענת לכסה רכב עצמו ממש מרגישים את זה . שבני היה בסלקל וכסא אז הינו מחברים את הכיסא פעם אחד עם הדבר הזה . הרבה יותר בטיחותי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • כמו שטיקי אמרה, זה נמצא ליד החיבור לחגורה בשתי צדדים של הרכב (לא באמצע) זה מין וו מחובר לשלדה וככה מחברים את הסלקל וזה נראה יותר קל ויותר בטיחותי. ראיתי שיש מכוניות שאפילו יש מין כיתוב מעל זה על הריפוד.

בכל זאת זה מתאים רק אם לסל קל או לכיסא בטיחות יש את החיבור המתאים.

אני חושבת שיש לנו חיבור מהרצפה שאולי מתאים לכיסא בטיחות.

רותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה