בייבי 20 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לגבי הגירודים שלי. אני עכשיו רוצה למרוח את התרחיץ קלמין לנסות לפחות לראות אם יעזור. השאלה איך עושים את זה? הרופא אמר פשוט למרוח לפני שינה ולתת להתייבש אבל הרוקח אמר שאני צרייכה גם אחרי זה לשטוף מהגוף. אז מה לעשות? להשאיר או לשטוף אחרי המריחה?
6 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • מה כתוב בעלון?

אני הייתי עושה מה שהרוקח אמר, כי אחכ זה נשאר לבן, וכבר סתם "ליכלוך" .
    עם מקל אוזניים טובלים ומורחים. הכי נוח.
  • חוק - אף אחד לא מבין בתרופות ודרך הטיפול בהן יותר טוב מהרוקח
    תמיד להקשיב לרוקחים

• סליחה מאמי רק עכשיו ראיתי

• בעלון של התרופה רשום למרוח ולהשאיר להתייבש ולא כתוב כלום אל לשטוף.

בייבי 20: עשיתי את הבדיקה לאלרגיות ולמה ששאלת ורק ביום שני תוצאה מלאה ,אז אני מחכה.
  • בנתיים אני מורחת ולא שוטפת, רק יום אחרי זה במקלחת כי הרי אני מורחת לפני השינה רק לפי מה שהורופא אמר לי. עכשיו גם שמתי לב שאחרי כמה ימים שאני מורחת אז התחיל לי להקלף העור כמו יובש בעוד אזורים בגב בדיוק איפה שמרחתי. לפני שהתחלתי למרוח לא היה ככה, היה יובש רק בגב התחתון קצת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה