קרה לכםםם???????????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאחר לי כבר קרוב לשבוע וחצי עשיתי בדיקה ביתית והתוצאה היתה שלילית בזמן שיש לי את הסממנים ובד"כ מאחר לי ביום יומיים?
8 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, בדיקה ביתית היא לא 100% אמינה
    קרה גם קרה - לכמה חברותי וכמה בנות פה גם, שהיתה תוצאה שלילית ובבדיקת דם התקבלה חיובית

אני אומרת לכי תעשי בדיקת דם, 100% אמינות

• אוףףףףףףף אני לא רוצה לחשוב שאני מכניסה את עצמי לזה סתםם...אני רוצה בקשה תזכירררר של כל הסימנים התחלתיים? הלפפפ!!!!!
  • בשלב שלך את לא אמורה להרגיש כלום אבל בהמשך יכולים להופיע בחילות וכאבי בטן כמו מחזור בגלל מתיחת הרחם. אולי גם תאבון גדול ואוכל מלוח
  • בדיקת דם, הכי טוב והכי ודאי.
    יש כאלו שאין להם סימנים בכלל (כמוני למשל)

• תשמעי, זה מאוד אינדיבידואלי בין כל אישה לאישה
    בד"כ זה חוסר תיאבון/תיאבון מוגבר
    בחילות
    רגישות בחזה
    סחרחורות
    עייפות (!)
    איחור במחזור

ובדיקת דם חיובית!

• לי קרה שאיחר בשבוע, הרגשתי את כ=ל הסימנים.. ובסוף קיבלתי מחזור
  • לי איחר ב10 ימים, עשיתי 2 בדיקות ביתיות בהפרש של כמה ימים , שתיהן יצאו שליליות והייתי ממש מאוכזבת.. מצד שני לא קיבלתי מחזור.. עשיתי בדיקת בטא ויצא לי 508 לאחר מכן ביקרתי אצל רופא הנשים והוא אישר לי שאכן יש שק הריון..
    שיהיה בהצלחה!!

דנה , אמא לנועם המקסים :-)
  • מאמי זה לא כל כך אמיןן
    תקני עוד בדיקה תעשי שוב על הבוקר בפיפי הראשון
    ואם שוב מראה שלילי ואת לא מקבלת תלכי לבדיקת דם זה הכי אמין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה