שאלת לילה ובקבוקים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננננוותתת :)
    קודם כלל צהריים טובים (אחר צהריים?שיהיה..)
    ליעד די גומל את עצמו מבקבוקים ביום.. חחח.. הוא מקבל רק 2 בקבוקים אחד בבוקר ואחד בערב.. בין לבין הוא אוכל פירות, בשר, ירקות, דייסות הכל.. אם אני מביאה לו בקבוק ביום הוא לא ממש רוצה אוכל טיפ טיפה ולא רוצה יותר.. זה בסדר שזה ככה בגילו?

שאלה שניה.. הוא התחיל להתעורר לנו בלילה פתאום איזה 4-5 פעמים פתאום בשבוע האחרון

7 תגובות
עמוד 1
  • קפיצת גדילה? זה עוד ממשיך? לא יודעת
    ...
    הוא רעב? אוכל?
    בוכה , מה?

• בלילה בקושי אוכל ממש טיפ טיפות מתוך שינה..
    ובמהלך היום - אוכל את המוצקים שלו ואת הדייסות, לא ממש מעניין אותו בקבוקים ביום
    והוא יחסית רגוע.. משחק, חיוני, מבסוט.. וכשמשתעמם בוכה

• מאמוש יכול להיות שזה מרעב או שחסר לו הבקבוק והוא רוצה אותו בלילה...

יכול להיות שיניים אבל אם זה שיניים אז דיי רואים את התופעות

גם לאופק התחילו בעיות שינה בשבועות האחרונים

• יכול להיות מלא דברים
    לי אישית זה נראה מעט מידי שני בקבוקים כל היום בגילו- יכול להיות שהוא מעדיף את המוצק ולכן לא רוצה בקבוק אבל.... זה לא אומר שזה נכון בגילו ושהוא יודע איך לאכול ולעכל נכון מוצקים עדיין.

אבל שוב אני לא בטוחה וזה יכול להיות הכל: אולי חם לו? שיניים? סתם שינוי שינה.

• טוב שלי יותר קטן טבל גם פתאום הוא קם.לי.מלא בלילה אחרי שהצליח לפני לישון טוב יותר. אצלי הוא יונק אז יכול להיות רעב אבל פתאם בשבוע אחרון

• לגבי הדייסה במהלך היום- רצוי לתת לו עוד בקבוק אחד של דייסה במהלך היום (אם הוא מוכן כמובן) וגם אם לא אני בטוחה שזה לא בשמיים

• מאמי אני בדעה שאם הוא לא רוצה בקבוק במהלך היום אז לא צריך רק תראי שהוא שותה מספיק ואוכל את הארוחות של המוצקים כמו שצריך
    ובלילה זה יכול להיות מלא דברים אולי חם לו אולי צמא ויכול להיות גם שיניים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה