טיפים בבקשה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עופרי לא ממש אוהבת לישון במיטה שלה, ולוקח לה המון זמן להרדם שם.
    שמתי לה מובייל עם מוזיקה אבל נראה שזה רק מעיר אותה ומסיח את דעתה מהשינה.

מצד שני, בעגלה היא נרדמת יופי. כמה דקות והופ נרדמת.

יש לכן טיפים איך לעשות לה את ההרדמה במיטה לקלה יותר?
    ולמה זה ככה???

(גם במיטה שלנו היא נרדמת יופי..רק בשלה לא

3 תגובות
עמוד 1
  • גם הבת שלי היתה נרדמת עד לפני שבוע רק בעגלה! והייתי מעבירה אותה למיטה, עד שפתאום היא לא רצתה את העגלה!

• כנראה שהתשובה היא התמדה!

להשכיב אותה לישון רק במיטה שלה - גם בצהריים

לתת לה אפילו לשחק במיטה שלה (אבל להפוך לה צד מהצד של השינה) כדי שתתרגל למיטה.

לשבת לידה ולהרגיע אותה, לתת לה יד, לשיר שיר והמון סבלנות.

בהתחלה אצלנו זה לקח אפילו שעה וחצי עד הירדמות וחוזר חלילה כמה לילות ובאמצע בלילה

• היי,
    אני יכולה לומר לך, שבכל פעם שהוא נרדם עליי, אני ישר מעבירה אותו למיטה שלו, מניחה אותו בעדינות ורוכנת אליו, מנשקת אותו, מחבקת לו את הראש ומניחה את היד שלי על הבטן שלו (על הבגד/ שמיכה) שירגיש אותי, שיהיה רגוע ובטוח (כפרוניש עליו) והוא נרדם.
    ברוך השם הוא לא עושה בעיות בעניין הזה, מה שכן, לפעמים כשאני מעבירה אותו, אז הוא מתעורר, כאילו סתם רצה לנמנם עליי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה