עזרה עם מחטי פיורגון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות .

האם למישהי יש מחטי פיורגון סגורים שהיא לא צריכה ? או האם אתן יודעות היכן אפשר לרכוש רק את המחטים ללא התמיסה ?

תודה מראש על כל תגובה .
11 תגובות
עמוד 1
  • אפשר לרכוש אותם בכל בית מרקחת .. בהצלחה :) תביאי איתך את העט לשם.. שהרוקח ידע מה להתאים לך.. לא כולם מכירים את התרופה.

• היי
    יש לי מלא מחטים בבית, מאיפה את?
    אני מהקריות אבל מגיעה לאיזור הדרום פעם בשבועיים..
  • כבר ענו לך בהצלחה !
  • כן, תודה על התגובות. אני באמת ינסה קודם בבית מרקחת כדי לא להטריח אף אחת. לא ידעתי שהם נמכרים בבודדים , טוב לדעת

המשך ערב נעים בנות.

• היי זה ממש לא טרחה, בכיף
  • מאיפה את???
    את ממש לא צריכה לקנות
    את יכולה לגשת למרכז לבריאות האישה ושם יתנו לך כמה שאת רוצה בחינם!
    יש לך מספר טלפון על הפיורגון בו את יכולה לקבל מידע באיזה מרפאות אפשר להשיג מחטים.
    בכל מקרה, לי נשארו מלא את מוזמנת לבוא לקחת!!!!
  • אילו תגובות - איזה כייף !
    אני מקרית גת.
    איפה יש כאן מרכז לבריאות האשה?
    פעם ראשונה שאני שומעת את המונח
    שירשיר אם את מהסביבה תגידי
    making-baby אם את בכל זאת בסביבה דברי איתי
    סוף שבוע נעים ביותר שיהיה!

• היי מאמי,
    מצטערת, אני לא מהאיזור. אני מחולון.
    מרכז בריאות האישה זה של קופת חולים כללית.
    אבל כמו שאמרתי תתקשרי למספר טלפון שיש שם, יגידו לך, יכול להיות שיש עוד מקומות אליהם אפשר לגשת.

בהצלחה !!!
  • וואו את לא תאמיני איזה צירוף מקרים!!!
    אני במקור מקרית גת

• שירשיר ההורים שלי מחולון, אין על חולון ומעולה שיש לכן שם מרכז לבריאות האשה. כל הכבוד.
    making baby אני מטופלת בסורוקה, אני אשאל את האחות שם מחר על הבוקר
    ואם לא באמת אחפש מספר טלפון בחוברת שהגיעה עם העט
    ואם את מכירה את קרית גת טוב, מה לנו יש כאן בשביל האשה?

מפרגנות מקסימות המשך שבת נעימה!!

בשורות טובות לכולנו
  • אז מצאתי באתר של הכללית שיש מרכז לבריאות האשה בב"ש , לא כמה דקות מהבית אבל שיהיה , במה שמציעים שם ראיתי גם "בעיות פוריות" אז מה הם כן עושים שם אם אתן יודעות ? מעניין אם מתעסקים שם בהזרעות ו IVF

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה