איך שולחים ילד חולה לגן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבוקר כשהשארתי את יונתן בגן הייתה אמא שהביאה את הילד שלה והיא עוד מספרת שהילד מאוד רצה לבוא לגם אז היא נתנה לו אקמולי והביאה אותו, לפחות מגיעה לה כל הכבוד על הכנות!

אבל,
    לדעתי זה ממש חוצפה וחוסר אחראיות כלפי כל שאר הילדים וההורים! , גם ככה חצי גן כבר חולים, אז למה להדביק עוד?

הגננת לא קיבלה אותו בגן היא אמרה לאמא שזה לא בסדר לשלוח ככה ילד, והם הלכו.

הורים כאלה פשוט מעצבנים אותי!
    רותי
14 תגובות
עמוד 1
  • באמת תודה על הכנות!

• יפה שהגננת לא קיבלה אותם....

• אני לא יודעת מה קורה בזמן האחרון .. אני נכוחת לדעת שיש כ"כ הרבה הורים חסרי אחריות ...
    חוצפה
  • כל הכבוד לגננת

• להורים
  • כל הכבוד לגננת
    איזו אמא מעצבן
  • כל הכבוד לגננת שלא קיבלה ולא שאמא שסיפרה ,כי עצלינו בני כבר מערב יום הזכרון יושב בבית עם חום 39 מעלות ואיזה וירוס תוקפני , שהצליח הדביק גם את בעלי בדלקת ראות וכלל הנראה גם אותי

http://www.holdthatpic.com/

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • היי
    א. אני שונאת שונאת שמביאים ילדים חולים לגן ולבית הספר זה חרא כל כך לילד שחבל על הזמן, השבוע מאיה לא הרגישה טוב אז שיקרתי ואמרתי לבוס שאני חולה ונשארתי איתה בבית כי אם אני יגיד שהילדה חולה אתן יודעות את התגובה.
    ב. במדינה שלנו לפעמיים ואין ברירה להורים שככה יש אנשים שמתנהגים כדאי לא להפסיד את מקום העבודה אבל לפי דעתי הילד חשוב יותר ממקום העבודה.

• אני לא סובלת הורים מפגרים כאלה!
  • איך אפשר לשלוח ילד חולה לגן
  • דרך אגב, אני לא בטוחה אם האמא הזאת בכלל עובדת...

רותי
  • רותי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • שנה שעברה כשתהילה הייתה במעון אבא אחד בא עם הבת שלו כשהיא משלשלת והתרוץ היה שהאמא ילדה בלילה ואין מי שיהיה עם הילדה שלו
    באותו רגע הערתי למטפלת וכשזה לא עזר התקשרתי למנהלת ושהסכימה איתי ושלחה את הילדה לבית,
    את מי זה מעניין שהאמא ילדה? יש סבא סבתא שכנים חברים אחים אבא וכו׳
    הילדה שלי לא תידבק בשילשולים בשביל הנוחות של האבא!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה