שאלה אישית :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, קשה לי לכתוב את זה ,כי אני מרגישה מטופשת, אבל אני כל הזמן מרגישה שגיא אוהב את בעלי יותר מאשר אותי וזה קצת עצוב לי...

הוא דופק לו חיוכים שאין דברים כאלה, ממש נקרע ממנו מצחוק...

היום שבאתי לקחת אותו מהגן הוא הסתכל עליי וסובב את הראש ונשאר לשבת על הסייעת, אז ברור שאני מבסוטה שכיף לו בגן, אין יותר מאושרת ממני, אבל אני לא יודעת למה אני מרגישה ככה כל הזמן,

אלי הוא לא מחייך כמו לבעלי ובאמת שאי אפשר לאהוב ולנשק מישהו כמו שאני אוהבת ומנשקת את גיא!!!

אני גם רואה את בן אחותי איך הוא קרוע עליה ומחייך אליה בטירוף כל הזמן!!!! ממש מחובר אליה בחבל הטבור.

אז ברור שהוא מחייך אלי ונרגע אצלי, ואוהב אותי, אני לא אומרת, אבל כל הזמן יש לי את התחושה הזאת שהוא אוהב את אמיר יותר ממני. זה בסדר, זה אבא שלו והוא מדהים איתו, אבל אני זו שהייתה איתו בבית חצי שנה וקמה אליו בלילות.

אוף!!!! אתן מבינות אותי או שאני מגזימה???

22 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי בגלל שהוא רואה את בעלך פחות מאשר אותך הוא מתגעגע אליו יותר
    אבל עוד מעט זה יתהפך ותתגעגעי לרגעים שהוא ירצה את בעלך ולא אותך

• מינה, אני יכולה להגיד לך שממה שאני מכירה ויודעת
    זה לא קשור לאהבה אלא יותר לכך שאת היית איתו וקמת אליו
    ודמות יותר יציבה וקבועה
    ואמיר לפי מה שאת מתארת ואולי לפי מה שגיא חווה פחות דומיננטי
    ולכן זה נראה לך כאילו הוא מעדיף אותו. הוא לא.
    הוא פשוט רואה אותו פחות ולכן מתלהב כשהוא רואה אותו.
  • ממי גם אצלי אותה תחושה ...אומנם יהונתן שלי רק בן חודש וחצי אבל אני כל היום והלילה איתו ולמי הוא דופק חיוכים בסוף????????????
    כן לאבא שלו שחוזר מהעבודה אחרי 7 בערב!!!!

אז כן זה מעצבן ואני אפילו מקנאה...אבל אני גם חושבת שזה בלל שאבא זה פרצוף מיוחד שרואים רק מעט ביום...ואמא-היא כל הזמן פההה:)

תגידי-אני רואה שהכנסת את גיא לגן כבר בגיל חצי שנה...אני גם כנראה אכניס את יהונתן בגיל הזה...איך הוא התאקלם?? זה ן או משפחתון??
  • תגידי תודה ,לי יש 3 בנות ומהרגע שאבא שלהן נכנס בדלת
    אני אוויר עבורן ,רק אבא!!!!!!

• תודה לכולכן, אני מקווה מאוד שזה בגלל שאני כל הזמן שם! למרות שזה כבר לא נכון, עכשיו הוא בגן כל יום עד 16:00...

שיר 30 - הכנסתי אותו לגן. זה גן מגיל 3 חודשים עד גיל 4 וחצי ויש כמובן הרבה קבוצות. המקום ענק!
    בתינוקייה יש 20 ילדים ו4 מטפלות!

בהתחלה היה לגיא מאוד קשה, הוא לא ישן שם ולא אכל טוב והייתי מוציאה אותו מוקדם, זה היה בשבוע הראשון.
    שבוע שעבר הוא היה חולה כל השבוע והייתי בסרטים שעכשיו נצטרך להתחיל את ההתאקלמות מחדש, שהוא בטח שכח את הגן כבר, אבל .......הפתעה!!!

גיא מבסוט בגן, כיף לו, הוא אוכל, ישן, מחייך ומאושר, אני רואה איך הוא מתנהג שאני נכנסת לגן , וגם בבית הוא מחייך בלי סוף.. אם לא היה לו טוב שם, הייתי רואה את זה על ההתנהגות שלו

• אהובה שלי, מבינה אותך!!!
    גם נהוראי מאוד מאוד מאוד אוהב את מתן 555
    ברמות שאני רק מזכירה אבא הוא זוחל לדלת ומחכה בקריאות בבבוא.
    ושמתן מגיע? וווואאי איזה אושר!

אבל אני בטוחה שרק בגלל שאנחנו איתם רוב הזמן, הם מתגעגעים לבעלולים, כמו שאמרו הבנות.

אוהבתתת

• מאמי אני מבינה אותך אבל את צריכה לשמוח שהוא כל כך אוהב את אבא שלו!!

גם אצלנו אריאל קשורה יותר לאבא אבל היא גם נורא אוהבת אותי רק מראה לי את זה בדרכים אחרות (נגיד אם בעלי הולך היא מתבכיינת ואומרת לו "לא לך, לא לך" חחח ולי אף פעם לא עושה את זה אבל אותי היא מנשקת ומחבקת בלי סיבה ואת בעלי רק אם הוא מבקש ממנה)...

אל תתבאסי תהיי בטוחה שהוא אוהב אותך!!!!!!!!
  • חחח אותו סיפור אצלי!!! אבל בול!!

• מוכר...
    דור מאוהב בדניאל..חחח - אני לא ממש יכולה להאשים אותו אבל גם אני נחמדה, לא?...

אני רוצה להגיד לך שזה היה מאוד בולט כשדור היה קטן יותר - עד גיל שנה בערך.
    עכשיו אני לא יכולה להגיד שאני מרגישה שהוא מעדיף את דניאלי עליי, אבל, בכל זאת, יש מן עניין של "קשה להשגה" - אני מנשקת את דור ומחבקת אותו ללא הכרה. דניאל, מחבק ומנשק הרבה פחות ממני, ולכן, כשהוא מבקש נשיקה - דור מיד נותן. כשאני מבקשת נשיקה (כל חצי דקה בערך..) הוא הרבה פעמים אומר לא וברור שאני נעלבת..

לפני כמה ימים, הלכתי לחברה שביקשה לאפר אותי (לומדת איפור)
    הלכתי אליה עם דור וכמובן כשהיא איפרה אותי, לא ממש יכולתי להתייחס אליו.
    הייתי פשוט המומה מכמות החיבוקים, הפלירטוטים, הליטופים, הנישוקים, ה"אימממממא"... שקיבלתי ממנו באותה השעה זה רק מראה לך שמה שרב הבנות כתבו לך אכן נכון.. הוא רואה בך "מובן מאליו" אבל זה דבר טוב - את קרקע יציבה עבורו
    מקווה שעודדתי אותך
  • מבינה אותך לגגמרי ואין לך שום סיבה בעולם להרגיש מטופשת בגלל השאלה...
    ככה היה לי עם לינוי תקופה דיי ארוכה והיה לי מאודדדדדדדדדדדדדד קשה עם זה.ץ.. ממש לקחת ללב והתקשיתי להתמודד עם זה...
    אבל עבר הזמן ועכשיו לינוי גם איתי וגם עם בעלי בהמון הרמוניה ואהבה (נגדיר את זה ככה)... היא מתה על אבא שלה וזה הפסיק להטריד ולהציק לי... אני מפרגנת ... והיא רוצה הרבה אליי וזה מרגש כל פעם מחדש!

זה ככה הגיל...תני לזה ספייס ונשימה עמוקה.....

• רוצה לשמוע משהו???
    רז היתה ככה כל הזמן! רואה את אבא שלה, לא רוצה אותי בכלל, לא אכפת לה ממני (ואני הייתי איתה שנה שלמה בבית ועדיין קמה אליה כל לילה

• הי בובה
    קודם כל שזה לא יטריד אותך אני הבנתי שבשלב מסוים הבנים שייכים רק לאמא

• תודה אהובות שלי. עודדתן קצת
    אבל אני יודעת שזה ימשיך "להפריע" לי ושאני אמשיך לקנא

• תודה אהובות שלי. עודדתן קצת
    אבל אני יודעת שזה ימשיך "להפריע" לי ושאני אמשיך לקנא

• ב"ה

מותק!!!!!!!!!!!!!

איך אני מזדהה איתך שחבל"ז!!!
    גם אצלנו ככה,אבל דווקא סבבה לי, ככה יש זמן איכות אבא-בן............
    הבן שלי לא מתעלם ממני פשוט מת על אבא שלו ואני מקבלת זאת בשמחה רבה והבנה רבה!!!

ודרך אגב גם לבעלי קוראים אמיר חחחחחחחחחחח
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• גם אצלנו אותו המצב, כשאריאנה רואה את אבא שלה או מבינה מהנאמר שאבא אוטוטו מגיע היא שוכחת ממני
  • דבר ראשון - זו לא תחרות! יהיו תקופות שיהיה הפוך והוא ירגיש צורך אלייך יותר מאל בעלך.

דבר שני - זה חולף!! ובגדול - הבנים זה ממש לאמא. גם לאוריאל היה את זה והיום הוא הרוב לאמא ומעט לאבא

• גם אצלנו,נעמה מתה על בעלי ואני מעודדת את הקשר ביניהם, כשהוא חוזר מהעבודה אני קוראת בשאגה: הינה אבא וכו'....

אני טיפלתי בנעמה שנה וחצי+כולל השכבות מלא-זמן (כי בעלי נאלץ לחזור מאוחר בהתחלה) ואני גם נתפסת כדמות "המטפלת"-הקבועה..

ברור שבפנים,גם אני נעלבת,כי אני כל-כך משקיעה בנעמה,כל-כך הרבה שעות ואנרגיות, אבל טוב לי בכלל הקונספט,שאין לי בלעדיות על נעמה ושהיא אוהבת את האבא שלה הכי בעולם, יש לי ביטחון,שהיא גם קשורה אליי באותה-המידה!
    ילדים אוהבים גיוון בדמויות-המטפלות.

בנוסף,בעלי כל-כך משקיע,שבאמת זה מובן,למה נעמה כל-כך קשורה אליו.

אני מקבלת זאת באהבה,כי זה גם נותן לי מרחב,חירות,גמישות וזה גם נותן את האפשרות לבעלי לעשות דברים לא כל-כך רצויים, כמו אינהלציה בעבר (לא רק כייף)..זה נהדר בעיני, כי כשהאבא אוהב ומראה זאת לילד שלו,בכך שהוא מטפל בו ועושה את הכלללל,אז גם הילד מקבל באהבה,כשהאבא עושה דברים לא-נעימים,אם חייבים.

• שלא תבינו לא נכון - אני שמחה שגיא אוהב את בעלי ובאמת שאמיר מדהים איתו, מן הסתם הוא יאהב אותו מאוד , וגם אני מתרגשת ושואגת בקול "אבא בא" כשהוא חוזר, אני פשוט מקנאה קצת וברור לי שזו לא תחרות...

בכל אופן תודה על כל התגובות, אני שמחה שזה לא רק אני עם הרגשי שלי ועם המחשבות המטופשות האלה

• בובה, אני לא ממש יודעת מה הסיבה אבל אני בטוחה שזה לא בגלל שהוא אוהב אותך פחות....

נשיקות
  • מאמי אני כל כך מבינה אותך

• נורמלי לחלוטין תאיר אומנם שמחה מאוד ומתלהבת לראות אותי אבל כשבעלי מגיע זה סיפור אחר לגמרי היא ממש מעריצה אותו ולפעמים זה מבאס אותי..
    נורמלי לחלוטין יעבור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה