היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו ממש משתדלים להשקיע בכישורים החברתיים של שילה, לכן אנחנו כל שבוע מזמינים חברים הביתה.. אבל יש ביני לבין בעלי חילוקי דעות- כשבאים חברים ובעלי נמצא בבית- הוא מפעיל אותם! הוא יכול לפתוח להם אוהל ולעשות להם מעין פיקניק, להביא להם לבפנים דפי צביעה, לחלק להם פנסים וממש להיות איתם כל הזמן!
כשאני נמצאת- אני טוענת שצריך לשחרר אותם יותר, כמובן בהשגחה! אבל ששילה ילמד איך מארחים, איך מוותרים לאורח, איך מתחלקים, איך משחקים ביחד! ולא כל אחד לחוד במשחק אחר!! כמובן שלפני שהחבר בא אנחנו מדברים על זה, ואחרי שהוא הולך אנחנו דנים ב-איך היה? זה קשה לו מאוד.. אבל לפי דעתי זה מפתח הרבה יותר כישורים חברתיים מאשר החוויה הכייפית!
מה אתן חושבות?
13 תגובות
עמוד 1
האמת שאני בדיעה שלך ,אני חושבת שצריך לתת להם להתמודד לבד במצבים האלה ,כי הרי זו המטרה בעצם שילמד כישורים חברתיים בטריטוריה שלו . אבל אני מניחה שאפשר למצוא דרך ביניים על מנת לגשר גם קצת להפעיל ואז לשחרר ולתת להם להמשיך לשחק לבד ....
אני חושבת שצריך גם וגם, קצת להפעיל קצת לשחרר.
במיוחד אם יש קושי בקשרים חברתיים (כמו אצלנו) אז אני נותנת להם קצת לשחק לבד, מפעילה אותם ואז שוב לבד. כך שההתמודדות שלה מתחלקת למנות קטנות ויותר קל לה להתמודד.
אצלנו יש חברים( שכנים) באופן יומיומי הדבר היחיד שאני מקפידה והם יודעים זה שכשהם יוצאים מהבית כל הצעצועים אסופים מי שלא אוסף עם תהילה לא יבוא יותר! קרה הרבה בהתחלה שהיו באים הופכים והולכים ותהילה אספה לבדה בבאסה חוץ מזה הם מעסיקות את עצמן... מידי פעם אני מביאה להם לאכול/ חטיף אבל רוב הזמן הם משחקות במשחקי דימיון.. משתדלת לא להתערב אלא אם כן משהו ממש לא ניראה לי אז אני מעירה..
מכ'פת לך? שיהנה!
אנחנו לא מתערבים כשבאות לגאיה חברות..הן משחקות לבד בחדר המשחקים בדלת פתוחה ואנחנו תמיד בקשב אבל לא מתערבים ולא מפעילים וכך לדעתי צריך להיות ...אלא אם כן יש מחלוקת והן באות לסלון כדי שנפתור להן
אצלי הן עולות למעלה עם החברות ונעלמות. ממש לא צריכות הפעלות. מפעילות את עצמן יופי. וזו הרי המטרה של המפגש. מפגש עם מפעיל יש להם בגן. מדי פעם באות לסלון לבקש עזרה או רשות או לפתור סיכסוך או לבקש אוכל. לפעמים מפעילות אותי (אני התינוקת והן אמא אבא ושאר ירקות) אבל בדרך כלל משחקות לבד.
התנאי שבסוף המפגש הכל מסודר. __________________________________________________________________
אני בדעתך שבאה למוריה חברה אני מישתדלת לא להיתערב ולתת להם להיסתדר וכמובן מדברת איתה המון שצריך לכבד את האורחת שלה ולוותר ... היא מישתדלת למרות שאני רואה שקשה לה והיא רגילה קצת להיות יותר מידי שולטת וזה משגע אותי
בעלך יש סבלנו - סחטיין עליו
אני בד"כ איתן בבית כל הזמן - אז אני אחראית על הביקורים האלו [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אני משאירה אותם לשחק לבד, אבל בעלי מפעיל אותם. דווקא אני שמחה כשהוא מפעיל אותם. גם הם מרוצים וגם אני יכולה להיות בטוחה שהם לא עושים נזק
אצלנו יש חברים בבית על בסיס יוםיומי כשנמאס לי מרעש אני שולחת אותם לשכנה למעלה היא מידי פעם מפעילה אותם לומדים אותיות לי אין כוח אני אחראית על האוכל
אני לא בעד להפעיל, זו המטרה של חברים בבית מבחינתי, שמישהו אחר יעסיק את תמיר
אם הם נהנים והוא נהנה אז הכל סבבה .. צריך גם וגם . שיבורך בעלך ... ילדים מאוד אוהבים שעושים להם הפעלות