אוף, קשה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה זמן לא הייתי כתבתי כאן למרות שאני עוקבת אני קוראת כל הזמן....

נורא קשה לי עם הילדים שלי, הגדול בן 5 וחצי והקטנה בת שנתיים וארבעה חודשים.... אני פשוט לא מצליחה לעשות כלום בבית איתם, אפילו לקפל כביסה או להדיח כלים... הם רבים המון, הגדול כועס וצועק על כל דבר כשהיא מציקה לו... היא פשוט שובבה גדולה!!!!! מה שהוא לא עשה לי בגיל שלה היא עושה לי בעבור שניהם... היא פשוט לא יודעת להעסיק את עצמה, היא לא תשב ותראה קצת טלויזיה או תשחק במשחקים שלה... היא תחפש מה להרוס ולשבור

או שהיא תלך ותפתח את הארונות מטבח ותעשה בלאגן או שהיא תיגע לי בתיק ותוציא לי דברים או שהיא תחטט בפח אשפה בקיצור היא ממשה לא רגועה וגם לא תמיד מקשיבה למרות שאני ממש מקפידה לכעוס שצריך ולחנך. אבל זה נורא קשה כי נראה שהיא ממש לא מקשיבה כשאני מסתכלת עליה ואומרת שאני כוסעת היא פשוט מרביצה לי ואז כשאני אומרת לה לאמא לא מרביצים היא פשוט צוחקת לי....

בקיצור קשה נורא...

למישהי יש המלצות איך לעבור את התקופה הזאת שאני באמת מקווה שתעבור מתישהו...

שלומית
4 תגובות
עמוד 1

• זה ממש הגיל הזה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני לא יודעת אבל אני גם במצב דומה שהגדולה הייתה ועדיין ילדה שקטה וטובה, מקשיבה לכל מה שאומרים לה, והקטנה עושה לנו בי"ס אני אומרת לה לא, היא בוכה וצורחת וחוזרת לעשות את זה אחרי דקה, כל הדברים החשובים לגדולה נעולים בארונות.
  • גם אני בעד להוציא לה אנרגיות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה