פרץ הורמונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לילה טוב

9 תגובות
עמוד 1

• כל התסכול יוצא במקלחת... שם תמיד חושבים על הכל.
    מאמי אל תתני לעצמך לעשות טעות. אני יודעת כמה זה קשה לך לראות את בובי הקטנה בוכה ועצובה
    אבל באמת, שזה רק לטובתה ובאמת, שהכל ההתחלות קשות.

אז יהיה לה קשה אח"כ בגן חובה ואז בכיתה א'...
    אצ לא תשאירי אותה איתך בבית לעולם, נכון? אין ברירה.
    צריך להגיד לה כל בוקר: אהובה שלי אמא אוהבת אותך וסומכת עלייך שאת ילדה בוגרת ונבונה!
    יום יומיים ובע"ה היא תתרגל...
    אפילו אנחנו המבוגרים לא אוהבים התחלות חדשות ומקומות שלא מכירים
    אבל מה שכן, תמיד טוב לנו בלב שיש מי שמחכה לנו בבית ויש לאן לחזור.

את צריכה להבטיח לרז כל בוקר: אמא תחזור לקחת אותך אחרי החצר למשל.

בהצלחה בוביק, נשיקות וחיבוקים

• זה באמת קשה

• אני תמיד משדרת לה שהולכים לגן, וכיף בגן, ורז תשחק עם כל החברים והמשחקים שהיא אוהבת.. ושאמא עוד מעט תבוא לקחת אותה... ואמא אוהבת אותה ועוד ועוד...
    וכשמגיעים לגן, אני נשארת איתה כמה דקות, הבעיה שהיא לא מוכנה לרדת לי מהידיים בשום אופן!!!
    אז היום בבוקר לקחתי אותה, ויצאתי איתה לחצר (על הידיים שלי כמובן) והיא ראתה ארנבות לבנות ויפות שמסתובבות להן שלם, אז המטפלת המקסימה אמרה לה "בואי רז נלך לארנבות" אז היא הלכה אליה

• היא בסך הכל עד 13 בגן, ואני אף פעם לא משאירה אותה עד אחד אלא לוקחת לפני...
    וכאני איתה בבית אני מנסה לתת את מלוא תשומת הלב, לחבק אותה המון, לנשק אותה ולומר לה כמה היא החיים שלי ואני אוהבת אותה.. והיא גם מחזירה לי נשיקות ואהבה

• נופרי, זה קשה בכל גיל
    את חושבת שילדים בגן חובה לא בוכים? הם בוכים...
    את צריכה לבחון איך רז מתנהלת שם, אם טוב לה וכמה זמן לוקח לה להרגע.
    בבוקר מאד לא מומלץ להעלם פתאום. אלא להקפיד על טקס קבוע ושגרתי למשל של שיר משותף, חיבוק ונשיקה וביי ביי.
    בכניסה לגן ולא בחצר או בפינת גן אחרת.

• תראי מיכלי- הבכי שלה אורך כ- 5 דקות כשאני עוזבת ממש בכי היסטרי שלא פעם כולל הפסקות נשימה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה