למה אי אפשר לעטוף אותם בצמר גפן? :-( - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אור-טל, זו משחה בלי מרשם? שמים כל הפצע או אחרי שהוא נרפא?
תודה
שמים לקראת ההגלדה - שזה כבר יבש - בבית מרקחת של כללית עם פלטינום זה עולה 150 ש"ח. בלי מרשם.
לפני שנתיים וחצי בערך, כשאור שלי נכוותה - קנינו כמה פעמים - האמת זה ממש נעלם, לא נשאר כמעט שום סימן....... [email protected]
img] פייס: ortal_hori
שולי
החלמה מהירה
תודה, בנות. רינת, הצלקת של אביגיל בערך מגיל שנתיים עדיין קיימת. אמנם רק פס ללא צבע ובמקום לא מרכזי, ואולי רק אני רואה. אבל אני רואה. ולאיתן זה ממש מעל האף. באמצע. אז אני חוששת...
כמובן שזה לא העיקר ושולי. העיקר שזה לא נגמר במשהו יותר גרוע והעיקר שיעבור לו הפצע. אולי תחשבו שזה רדוד, אבל אותי גם מדאיגה הצלקת
שולי - לדביר שמתי את משחה וגם לעצמי המשחה לא מעלימה בכייף אני יתן לך אני רק יבדוק תתאריך של המשחה
התאריך בסדר אפשר לתאם שלחתי לך הודעה לפייס
[center]
אוייש, החלמה מהירה לפשוש
רינת, את מקסימה! תרשי לי שוב להודות לך! מחר על הבוקר אתחיל לשים לו. אולי בכל זאת יעזור
אוף זה כזה מבאס כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
החלמה מהירה!!
אני מבינה את ההרגשה שלך
זה בהחלט מתסכל שלא משנה כמה ננסה להגן- אי אפשר למנוע, תאונות קורות גם אם זה מתחת לאף שלנו כשאנחנו משגיחים כמיטב יכולתנו...