דקירות בצד ימין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    כבר כמה ימים שיש לי התקפות של כמו דקירות בצד ימין למטה מתחת לפופיק קרוב למפשעה.
    מישהי מכירה את זה?
    האם זה סימן למשהו טוב?
10 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי מה נשמע? לגבי דקירות מתי אמורה לא לקבל וסת? עדיין קצת קשה להגדיר למה בדיוק שייכים הכאבים ,מאחלת לך שזה באמת סימן ובשורות טובות .תעקבי אחרי זה .מחזיקה לך אצבעות
  • היי
    מה שלומך?
    הוסת אמורה לא להגיע ב 9/5 בערך אולי אחרי... עדין לא סדיר

אךךךך איזה מתח... נראה לי מזה הדיקרות..
  • יש נשים שסובלות מדקירות כמה ימים לאחר הביוץ אם את אחרי ביוץ !!
    תחזיקי מעמד עוד כמה ימים
  • אז יש לך זמן מאמי,הכי חשוב תורידי מלחץ ,אני כבר עברתי את תאריך שלי ,אבל מאתמול יש לי הפרשה צהובה עם קצת חום אז אני משתגעת שוב
  • תודה. תחזיקו מעמד גם. ואל תתיאשי כל עוד את לא בטוחה.
  • תודה. תחזיקו מעמד גם. ואל תתיאשי כל עוד את לא בטוחה.
  • כן את צודקת ,הייתי אצל רופא היום גם אמר לחכות אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נמאס לי ,תיסכול הזה הורג אותי , הרופא אומר לי שאני לחוצה סתם ,אבל איך אני לא יהיה לחוצה ,בשבת כבר יהיה בדיוק 5 חודשים מאז שעברתי גרידה ,המחזור שלי סדיר (אך הכמות דלה מאד) יש ביוץ ,אדישות ושאננות שלהם פשוט מכעיסה אותי.
  • מאמי לי זה קורה ביום הביוץ
    ככה אני יודעת מתי יום הביוץ שלי.

בהצלחה
    בשורות טובות בע"ה

• לדעתי כבר היה לי ביוץ לפי ערכות הביתיות וההפרשות. עכשיו אני כבר אחרי ולא מבינה מה קשור הדקירות האלה פתאום.
    Margo אם את לא מרוצה למה שלא תעברי רופא?
  • כבר עברתי ,אבל הוא עבר לרחובות וגם הוא לא מומחה לפריון ,פשוט בדיקה שאני אמורה לעשות עושה רק הרופא הזה.לפעמים גם כמו שמעתי גם לאחר ביוץ יש כאבים פה ושם ,בשורות טובות מאמי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה