מישהי לקחה כאן אספירין בהיריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרופאה ממש רוצה שאקח..לקחתי,הפסקתי ושוב אתמול חזרתי ליטול.

ברוך-השם,אין לי בעיות-קרישה בבדיקות שעשיתי,לאחר 3 ההפלות וכבר הסברתי לה,שההפלות לא-קשורות לבעיות-בריאותיות חלילה אצלי (כך אני מאמינה וטוב שכך,אילולי האמונה-החיובית הזאת שלי,בטח סתם הייתי מתוסכלת ואף פונה לטיפולי-פוריות,אך זה לא-בשבילי באופן-אישי כרגע בחיי),אלא הן פשוט התנקזו לשנה עמוסה במיוחד וברגע שנעמה התחילה גן וסיימנו לימודים, העומס השתחרר...

אני מאוד מפחדת לקחת תרופה שכזאת.
    היא טוענת שמעבר לדילול-דם,זה טוב ע"מ לתת חמצן לשילייה.

מה אתן אומרות על-כך?

10 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג, תתיעצי אולי עם הרופא בפורום הרפואי..
    ואולי עם עוד רופא. בכל זאת את בהריון ושווה להתייעץ עם כמה רופאים שמבינים.
    בהצלחה

• הרופא שלי אמר שאפשר אקמול או אספירין

• היי
    גם אני עברתי את הפלות
    אני כיום בשבוע 10 ונוטלת אספירין כטיפול מונע שנקרא מיקרופירין
    הוא לא פוגע בעובר אלא מהווה טיפול מנע.
    אל.תפחדי
    איזו תרופה נתנו לך?
    [url=http://www.glitterfly.com]
  • תודה בנות
    זה גם עניין של אמונה,לא-נראה לי שזה עוזר לי,הת**** שלי לקויה לצערי עקב הבחילות,חוסר-התיאבון וההקאות לעיתים עדיין,כך שלא-בא לי להעמיס על עצמי כעת תרופה.
    בתחילת-ההיריון נטלתי כדור פרוגסטרון בשמחה,האמנתי שזה טוב לי,מחמם את הרחם.

נופקי,את צודקת,תמיד טוב לקבל עוד חוו"ד.
    התייעצתי גם עם הרופא בסקירה והוא טען שלא ממש נראה לו, די נשמע מסוייג.

גולי, תודה,זה אכן מרגיע לדעת שזה מותר.

גלולי, אותה התרופה.
    גם אני בשליש-ראשון עדיין נטלתי אותה די בקביעות.

התייעצתי עם הסנדלר שלי, תמיד הוא נותן לי עצות-חכמות.
    אלך עם הלב והאמונה שלי
    הוא מתמחה בכל התרופות-סבתא וגם מבין ברפואה-המודרנית.
    הוא טוען,שהמדע עדיין לא-בחן סופית את כל השפעות-האספירין ועדיף לקטוש ולטגן קלות שום (זה מוריד בגדול כולסטרול,אך גם בעל השפעות לדילול-דם).

ולגבי רופאת-הנשים שלי,היא טוענת שעדיין גם אם כל בדיקות-הקרישה טובות,חמסה,ייתכן והמדע עדיין לא-יודע סופית איך לבדוק קרישיות באופן-אופטימלי. היא מסתייגת ממני,עם גישתי,אבל זה מה יש!!!

ראיתי איך היא מתלהבת ממישהי,שעשתה טיפולי-פוריות פעמיים ואיך עשתה מי-שפיר פעמיים,למרות שקיבלה תוצאות טובות. היא ביולוגית,אשת-מדע כמותה.

לרופאה שלי קשה לקבל נשים כמותי עם עוצמה-פנימית,שמזלזלות בפנים בגדול ברופאים,לאור ההתנסויות שלי איתם ושאני לא-צריכה אותם ומסתדרת לבד יופי,חמסה. אני מקבלת מהם רק את הדברים-הטובים במינון שמתאים לי,אך לא את הכל ברצינות-תהומית.

• אני קיבלתי כמה זריקות של אספירין (נדמה לי שזה היה אספירין) ברגל בבית חולים בחודשים האחרונים..
    אני לא חושבת שזה מסוכן מאמי אם היה מסוכן לא היה מביאים בבית חולים, אבל ליתר בטחון תשאלי גם בפורום הרפואי

• למה דווקא אספירין ????

אפשר אקמול אין בעיה

• מאמי אני לוקחת גם עכשיו וגם בהריון של אלין מיקרופרין 75 שזה שם נרדף לאספרין בגלל הפלות חוזרות שלא נמצאה להם תשובה
    אל תחששי זה לא וגע לא בך ולא בעובר

• מרווה, אני יודעת שיש בנות שמקבלות אספירין במקרה של הפלות חוזרות או אפילו כאלו אחרי הפריות רבות ונקלטות להריון תקין, עד מתי הן לוקחות אני לא יודעת, תתייעצי עם רופא.

• העתקתי משהו שקראתי בגוגל מ-YNET שמתייחס בין היתר לאספירין בהריון:

"הגנה בהריון

רעלת הריון היא הפרעה קשה המתבטאת תחילה ביתר לחץ דם ורמות גבוהות של חלבון בשתן. בהמשך ההפרעה מידרדרת לכדי מחלה המסכנת את חיי היולדת והעובר ברחמה. מחקר חדש מגלה כי נשים שנטלו אספירין במהלך ההריון, היו בסיכון מופחת ללקות ברעלת הריון.
    אספירין בהריון. מגן על האם והעובר
    במחקר שפורסם בגליון האחרון של כתב העת הרפואי "לנסט", בדקו החוקרים מאוניברסיטת סידני שבאוסטרליה 32 אלף נשים ותינוקיהן החוקרים מצאו כי הסיכון לפתח רעלת הריון היה נמוך ב-10% בקרב הנשים שנטלו אספירין או תרופות אחרות המעכבות את פעילות טסיות הדם. אספירין לא הגביר את הסיכון לשלום העובר וגם לא הגביר את סכנת הדימום אצל האישה ההרה או תינוקה".

• היי
    גם אני עברתי את הפלות
    אני כיום בשבוע 10 ונוטלת אספירין כטיפול מונע שנקרא מיקרופירין
    הוא לא פוגע בעובר אלא מהווה טיפול מנע.
    אל.תפחדי
    איזו תרופה נתנו לך?
    [url=http://www.glitterfly.com]
    אספירין עזר לך? באמת מנע הפלות חוזרות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה