היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרופאה ממש רוצה שאקח..לקחתי,הפסקתי ושוב אתמול חזרתי ליטול, היא רוצה עד שבוע 35 בערך.
ברוך-השם,אין לי בעיות-קרישה בבדיקות שעשיתי,לאחר 3 ההפלות שעברתי השנה וכבר הסברתי לה,שההפלות לא-קשורות לבעיות-בריאותיות חלילה אצלי (כך אני מאמינה וטוב שכך,אילולי האמונה-החיובית הזאת שלי,בטח סתם הייתי מתוסכלת ואף פונה לטיפולי-פוריות,אך זה לא-בשבילי באופן-אישי כרגע בחיי),אלא הן (ההפלות) פשוט התנקזו לשנה עמוסה במיוחד וברגע שנעמה התחילה גן וסיימנו לימודים, העומס השתחרר...
אני מאוד מפחדת לקחת תרופה שכזאת. היא טוענת שמעבר לדילול-דם,זה טוב ע"מ לתת חמצן לשילייה.
מה אתן אומרות על-כך?
15 תגובות
עמוד 1
לא לקחתי אספירין אבל שמעתי שזה מאוד נפוץ אצל נשים שעברו הפלות מכל מיני סיבות.
האספירין גם מוריד את הסיכוי לרעלת הריון ולחץ דם גבוהה.
וסתם ערך מוסף, קראתי איזה מחקר שזה מונע בעיות נוירו-התפתחותיות בעובר/פעוט.
ורק עכשיו נפל לי האסימון, לא ידעתי שאת בהריון, שיהיה קל ארוך ומשעמם
אני לקחתי אספירין כל ההריון (בנוסף גם זריקות קלקסן כל ההריון), ותודה לאל יש לי תינוק בן חודש (אחרי שלוש הפלות).
היי מותק
לא יודעת לגבי השאלה...
ולא ידעתי שאת בהריון... אין לך סרגל? "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
תודה בנות
אני חושבת שהשאלה קצת מצחיקה - בלי לפגוע. אבל כשרופא אומר לך דבר כזה ואני מתארת לעצמי שאת סומכת עליו אחרת לא היית פציינטית שלו אז לשאול מישהו שמבין פחות ממנו לדעתו........ הרי הדמות המקצועית אומרת לך שחשוב... מה זה משנה מה אנחנו אומרות על כך? ואם מישהו פה היתה אומרת לך אני לא לוקחת תרופות לא מאמינה ברפואה קונבנציונלית - היית מחליטה לא לקחת?
צול-צול, זה ברור לי שזה מצחיק, את צודקת! אבל אנסה להסביר את עצמי יותר בקונקרטיות: כמו שאני מתייעצת כאן,אני מתייעצת עם עוד גורמים בחיי.
מה שקרה זה שהתייעצתי אתכן כאן,התייעצתי גם עם עוד רופא+עם הסנדלר שלי ובסוף גיבשתי לעצמי את ההחלטה ושיתפתי אתכן כאן בזאת.
שניהם לא-תמכו בכך שאקח והרופאה שלי,נאלצה להסכים איתי שאני צודקת,אבל היא בעד תרופות בגדול. הרי נועדנו כאימהות להפעיל שיקול-דעת,לא על כל-פיפס ניתן אקמול לילדינו,נכון?
חשוב היה לי לשאול כאן, כי רציתי לדעת,אם מישהי קיבלה גם הנחייה מרופא ליטול אספירין ובסוף לא-נטלה, כמוני,זה מה שמאוד עניין אותי.
אצלי כל-הבדיקות קרישיות היו תקינות,חמסה,אז למה ליטול תרופות סתם??
רק בגלל שעברתי 3 הפלות בשנה, בגלל עומס וחוסר-תמיכה, על-אף העומס??
מודה,לא-בורכתי בעזרה-רציפה ועל-כן,בורא-עולם מסייע בעדי! המתנה שלי,זה שאני נאלצת לנסות כמה שיותר להיות בקשר טוב עם חמותי,על-אף היותה אישה-קשה, כי אימי דומה לה ואף יותר קשה ממנה. זוהי מתנתי,להיות בשלום-בית עם סביבתי בכוח,ממש לאלץ את עצמי.
מאמי, לא ידעתי שאת בהריון!!!!!!!!1 מזל טוב יפיפיה!!!
ברור שזה חשוב להתיעץ! ולהיות ביקורתיים ולא על כל דבר להגיד אמן. אני לא מחסנת את ילדיי לשפעת על אף שהרופא עושה לי מצפון שאני אמא חסרת אחריות. התנסחת בשאלה בצורה אחרת. שאלת מה אנחנו אומרות על כך... ובן אדם מן השורה אשר לא מבין חשיבות של אספירין ולא מבין מנגנון פעולה בה התרופה עובדת ולא מבין שיקולים לכאן או לכאן - לא טוב להתיעץ איתו כי זה עלול להביא לתוצאות שאין מהן דרך חזרה... שוב - הכל באהבה