זה כזה קריטי ?????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב 14 לחודש מיכלוש' תיהיה בת חצי שנה....
    היא אוכלת אופטימיל...וטאתמול על הדרך, הייתי בסופר פארם וקניתי שלב 2 שיהיה לי בבית ולא ארוץ לקנות בעוד שבוע +
    הקטע הוא שהיום בבוקר היא אכלה 180 ושמתי לב שנשאר לי רק עוד מנה של 120 בשלב 1

מה יקרה אם אתן לה כבר מהיום את שלב 2??????

אחרי שפתחתי את האריזה, החלטתי להתקשר אליהם ולשאול....

הבחורה אמרה שנותנים שלב 1 עד גיל חצי שנה מלא.... ז"א שרק
    בגיל 7 חודשים מתחלילם שלב 2.
    שאם אני אתחיל עכשיו.....
    זה לא שבועיים לפני הזמן אלא...חודש ושבועיים....

אבל האריזה תקפה ל 3 שבועות מרגע הפתיחה....

מה לעשות ??????????????

8 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מביאה, חוץ מזה לכי לפי התאריך העיברי הוא הכי מדויק! יש מצב שכבר יש לה חצי שנה

• לא נראה לי קריטי...
    כל כמה זמן נגמרת לך קופסא?
    הייתי קונה עוד אחת עם שלב 1 ומשלבת בין שתיהן...
  • לא קריטי
    כמו ששלגי כתבה לשלב
  • ההבדל הוא בהרכב, שיש יותר ויטמינים וכאלה שאחרי גיל חצי שנה יוצאים מנקודת הנחה שהתינוק מקבל מהמוצק, ומוסיפים דברים אחרים.

הדיאטנית אמרה לנו שזה ממש לא קריטי.

• אני נתתי לשחר לפני חצי שנה את המטרנה של שלב 2 כי נגמר לי שלב 1
  • נתתי לכל הילדים שלב שתיים החל מ6 חודשים (לא 7) כי לא ידעתי עד שאמרת שזה 6 חודשים מלאים. והכל תקין אצלם. אז שבועיים לפה לשם זה לא קריטי לדעתי

• אני לא חושבת שזה כזה קריטי,
    או שתחכי טיפה. תקני את האריזה הקטנה יותר של שלב 1 ואז מה2.
  • שטויות ...
    אם היא אוכלת כבר מוצקים אז בכלל אין מה לדאוג .
    הבחורה שהסבירה לך בטלפון, בסה"כ עובדת שם ותפקידה להנחות את הדברים כמו שהם בצורה היבשה ..
    את יכולה לתת חופשי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה