התחילו השאלות: איך מכינים ילדים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

18 תגובות
עמוד 1
  • תשובות טובות
  • גם אנחנו דתיים/ מסורתיים.
    אבל היא רואה אותנו מתנשקים למרות שמאתמול אמרתי לו שנרגיע חחח

• אני לא אמרתי לשחר שאלוקים שם לי את התינוק בבטן אפילו שזה חלקית נכון. אמרתי לו שאבא ואמא אוהבים נורא חזק עד שלפעמים יוצא תינוק.
    ואז אחרי איזה שבועיים הוא אמר לי אמא אז יהיו לנו הרבה תינוקות?
  • חחחחחחח איזה מתוק!
    לי היא גם אמרה את זה אבל הוסיפה שניתן חלק לסבתא כי יהיה לי מאוד קשה לטפל בכולם

• אוןיש איזה שאלות ואיזה תשובות
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• גם אני עונה לה שככה אלוקים ברא אותנו ...
    וכל דבר שאלוקים עושה הוא לטובתנו שיהיה לנו יותר קל

ולגביי להיתנשק אנחנו בחיים לא מיתנשקים ליד מוריה
    ניראה לי קצת לא יפה להינשק ליד ילדים
    וגם ליד אחרים וביכלל (אבל דעתי בילבד)
  • אני הסברתי ליותם שלאבא בבטן יש המון זרעונים שמהם נוצרים ילדים
    שאבא ואמא מחליטים שהם רוצים ילד אבא שם זרעון לאמא בבטן והזרעון מתחיל לצמוח (כמו עץ) עד שהתינוק מוכן לצאת החוצה.
    איך אבא שם? - הוא שם..
    איך התינוק יוצא- מוציאים אותו בבית חולים

חוץ מזה לא היו שאלות חריגות..
  • אני לא רואה רע להתנשק ולהתחבק לידה
    לדעתי זה רק מראה לה שיש אהבה בין ההורים
    בדרך כלל כשאנחנו מתחבקים לידה היא מיצטרפת לחיבוק

• יפית שאלה לי ... שאת רואה זוג מיתנשק ומיתחבק מולך
    את מרגישה נעים ?
    מעצם הצפיה בנשיקה ?
    אני בטוחה שזה מביך אותך ואת מרגישה קצת לא נעים ...
    אז תחשבי מה ילדה קטנה מרגישה

אהבה היא מרגישה בכבוד שיש להורים אחד כלפיי השני
    איך שהם מדברים אחד לשני וכו' ... ממש לא במגע
    ככה לדעתי לי לא נעים לראות מול העניים זוג מיתנשק
    ואם לי לא נעים אז בטוח שלילדה קטנה גם לא נעים

תחשבי על זה

• היי
    קרין123 אני באותו דיעה שלך, אבל בדיעה אפשר לחבק אבל גם תלוי עד כמה ליד הילדים אבל להתנשק בחיים לא, אפשר נשיקה על הלחי על צרפתיות בחיים אני לא מסכימה ליד הילדים הם לא צריכים לדעת הם קטנים עוד בשביל הדברים האלה והאמת שאצלי כמה שאביאל וליה כבר בגיל יחסית 8, 6 עדיין לא שאלו את השאלות האלה. רק פעם אחת ליה ראתה את התחבושות אז היא שאלה מה זה אז הסברתי לה אבל חוץ מזה לא שואלים עדיין שיגיע הרגע שאני צריכה לשבת עם כל אחד מהם אז אני ישב ונעשה שיחה בהתאם.

• אני לא מתנשקת בציבור
    וכשאני עושה את זה ליד הילדה אז זו נשיקה בלי לשון!
    מאיפה היא ראתה עם לשון אין לי מושג!
    ואני לא חושבת שהיא מרגישה לא נעים עם הנשיקות
    היא עצמה מנשקת אותנו בלי סוף!

• גם אנחנו לא ממש מתנשקים ליד הבנות, רק נשיקות רגילות... בעייני זה מקסים
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל

• אין שום פסול בלהתנשק ליד הילדים. אני לא אומרת מיזמוזים חו״ח. אבל נשיקות זה בריא. הרי אנחנו מנשקים אותם בלי סוף. והם מבינים שזה ביטוי לאהבה. ואין שום דבר מביך מבחינתם בנשיקה. כי מבחינתם האהבה היא טהורה. לא כמו שאנחנו מכירים אהבה בין גבר לאישה שזה דבר שעדיף להשאיר בחדרי חדרים.
    וד״א, ילדים בגילאים הרכים הרבה יותר מבינים מעשים מדיבורים. הם מבינים הרבה יותר טוב שאמא ואבא אוהבים מנשיקה מאשר מהכבוד שיש להורים אחד לשני.
    למשל לפני שאני יוצאת מהבית, אני מנשקת כל אחד מילדיי וגם את בעלי. נשיקה אמיתית, בשפתיים. לא צרפתית, אבל נשיקה.
    הם מבינים שזה אומר שכמו שאני אוהבת אותם ואתגעגע אליהם, ככה אני גם אוהבת את בעלי ואתגעגע אליו. מה רע או מביך בזה?

אנחנו המודל שלהם לזוגיות. איך הם ידעו שזה בסדר להתנשק בזוגיות אם לא יראו את אמא ואבא עושים זאת?
    זה בדיוק כמו לריב בפני הילדים. אין בזה שום דבר רע. אפילו בריא לריב לידם. ככה הם יודעים שזוגות רבים. שזה מצב תקין. וגם איך רבים. וכמובן גם - איך משלימים (בלי הסקס אחרי מריבה, למסקנה הזו הם יגיעו לבד בבוא היום
  • שולי- ניסחת את זה כמו שצריך!
    בכל אופן המטרה של השירשור היא לדעת איך אתן הייתן מגיבות לשאלות כאלו

• שולי , אני חושבת בדיוק כמוך ...
    בכל יום שבעלי חוזר מהעבודה הוא מחלק נשיקות לפי הסדר אמא נדב ויאיר...
    אנחנו רבים לידם
  • היא לא מסתפרת בתשובות פשוטות! כל דבר היא רוצה לדעת בידיוק ושישמע לה הגיוני
    למשל מה קורה לאוכל שניכנס לפה אז היא יודעת שלועסים, בולעים, האוכל יורד לקיבה שם יש מיצי כיבה האוכל מיתעכל ואז מופרש בפיפי/ קקי
    היא שואלת את זה לפחות פעם בשבוע ומקשיבה בהתעניינות
    יש עוד שאלות מהסוג הזה... זו רק דוגמא

• מדענית קטנה את מגדלת לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה