"נאות מרגלית" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי הבוקר הלכתי לראות בבאר שבע-ברמות את הגן..מישהי מכירה?אני חושבת לרשום לשנה הבאה ב"ה...
7 תגובות
עמוד 1
  • נאות מרגלית זה ארגון שמקביל לתמ"ת רק חרדי.

לא מכירה את הגן הספציפי.

• איפה זה בדיוק?

[
  • היי אורלי מה שלומך?זה די קרוב אליי ליד ככר השעון..זהו שלא הרבה מכירים ברמות..אבל נראה לי אחלה...
  • אגב איפה תהיה דניאל שנה הבאה?
  • לא שמעתי עליו... זה באמת ארגון חרדי?

[
  • היא תמשיך איפה שנמצאת היום - בגן לולי - ניסית שם?

[
  • אורלי הארגון הוא דתי אבל...כל הילדים בגן לא דתיים...כי האוכלוסיה לא עונה על זה..את יודעת כל אלונ שגרים סביב הגן חילונים לגמרי...אז מבחינתי רק הגננת דתייה-לא מפריע לי..לא ניסיתי גנים פרטיים כי אני שומעת לאחרונה רק סיפורים ומעשיות...אז החלטתי על משהו שיש עליו סוג של פיקוח...דווקא שמעתי על גן לולי זה שייך לאותה אחת של גן רותם נכון?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה