היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה נקנה לטלטל? וגם בטח אמא שלי תשאל אותי מה אני רוצה שהיא תקנה לו...
רעיונות?
התקציב שלי מוגבל ל100 שקלים.
16 תגובות
עמוד 1
אני בגיל הזה הייתי הולכת על ספרים ומשחקי חשיבה והתפתחות אבל בטח יש לו מלא! אולי סידור מדבר? זה עולה בסביבות המאה, ממש מגניב כל עמוד מקריא ושר עם תמונות ומילים
יש לו המון משחקי קופסא משחר. ה-מ-ו-ן-! וגם ים ספרים למרות שהוא נורא אוהב ספרים ותמיד אפשר עוד.
מה זה הסידור הזה? איפה ניתן להשיג? ראיתי פעם סידור כזה מעניין אם אנחנו מדברות על אותו אחד. כזה ששר אדון עולם ויגדל אלוקים חי?
הוא ילד שני ויש לו מלא בני דודים אז יש לו הכל. משהו אישי, רק בשבילו..... אין לי מושג מה
ענבר איזו גאונה! איך לא חשבתי על זה קודם????
ספה נפתחת (130 ש") כורסת טלוויזיה לקטנים ( 150 ש"ח) קופה (100 ש"ח-הבנים שלי ממש רבים על זה ) בימבה אופנוע (יש לנו אותם כבר יותר משנה והם כל היום דבוקים אליהם 150 ש"ח ) כרטיסים להצגה יומולדת שמח
המממ האמת קופה את צודקת היינו בשבת אצל חברים והיתה להם קופה והם באמת שניהם התלהבו ממנה. האמת לא הבנתי ממה ההתלהבות