היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
באיזה מרכך כביסה ואבקת כביסה אתן משתמשות לבייבי שלכן ? האם אתן משתמשות בבלנאום או שמן אמול ?? איפה הכי כדאי לקנות את המוצרים האלה ??
היום אני מפציצה בסקרים ומככבת חחחחחחחחחח
16 תגובות
עמוד 1
עד גיל חצי שנה באבקת כביסה לתינוקות וכך גם המרכך. אוריקי - של סנו אמילי - תינוקלים + בדין
אחרי גיל חצי שנה בכביסה רגילה (אבל עדיין מופרדת - של תינוקות בנפרד) יש לי גם סל כביסה נפרד לאמילי, לאורי ולנו ככה יותר קל להפריד את הכביסות. אחרי גיל שנה הכל מעורבב.
מבחינת קנייה - אצלנו יותר זול לקנות בסופר (יש לנו סופר שהוא ממש זול). לרוב בחנויות לתינוקות זה הרבה יותר יקר
אין על תינוקלין בשילוב עם בדין בייבי - איזה ריחחחחחחחחח, כמה התגעגעתי!!! כשהיא הייתה קטנה- קטנה קילחתי אותה רק עם בלנאום ואחרי חודשיים ככה התחלתי לרחוץ אותה עם שמפו וסבון גוף והייתי מורחת לה קרם (ד"ר פישר הסדרה הסגולה) לא יודעת איפה כדאי לקנות האמת...פעם היינו קונים בסופר ופעם בסופר-פארם
אני מששת בתינוקלין ובדין בייבי והריח מומטם אותי!!! אני קונה בסופר בחודש הראשון הייתי מסבנת עם שמן אמול ואחר כך כל במוצרים של ד״ר פישר- הם מעולים והריח עוד יותר
הפעם קניתי אבקת כביסה של סוד לתינוקות, ומרכך של בדין לתינוקות. אצל מעיין השתמשתי באבקת כביסה של תינוקלין + מרכך בדין. עד גיל שנה כיבסתי בנפרד עם אבקה ומרכך של תינוקות. מגיל שנה מעורבב עם שלנו באבקת כביסה ומרכך רגילים.
להב מאוד רגישה ולכן ממש עד לא מזמן השתמשתי עדיין בתינוקלין ובדין בייבי אצל נועם כשהבנתי שהיא פחות רגישה מלהב הפסקתי לא מזמן ומצרפת את כל הכביסות של כולנו יחד
אני משתמשת בפרסיל ג'ל לתינוקות ובדין בייבי. אף פעם לא השתמשתי בבלינאום או שצן אמול משתמשת בסדרה הסגולה של ד"ר פישר
אין לי מושג עד איזה גיל ממשיכים עם א. כסיבה לתינוקות אבל לי זה מסתדר טוב יותר שיש הפרדה. וגם מגעיל אותי שבגדים של בעלי יתערבבו עם בגדים טהורים של הגוזל שלי
אני מכבסת את הדברים שלהן בניפרד גם ככה זה ממלא לי לפחות 2 מכונות בשבוע
ווואווו זה כמעט מוחלט ופה אחד בדין ותינוקליין !! אוקי אז בעקבות הסקר המוצרים ניצחו ואני אלך לקנות .
ויקי אולי לא הסתכלתי טוב אבל החודש לא ראיתי בלייף סטייל קופונים על זה אבל אני אסתכל שוב כי יכול להיות שלא שמתי לב, ראית החודש קופונים למוצרים ?
נופקי גם אני חשבתי ללכת לקנות את המרכך והכביסה ברמי לוי נוכחתי לדעת שרוב מוצרי הטואלטיקה שם הרבה הרבה יותר זולים !! למשל סבון של גונסון בייבי שאני משתמשת בו, הענק של 2 ליטר עולה שם 20 שקל !!!! ולפני כמה זמן היה מבצע של 2 ב 30 ש"ח וזה היה שווה בטרוף!! בסופר פארם ובניו פארם זה עולה 30 ורק לעיתים יש מבצעים ! הלן
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
אני משתמשת בג'ל כביסה לתינוקות של סנו מקסימה או פרסיל ג'ל + מרכך לתינוקות של סנו מקסימה לא השתמשתי לא באמול ולא בבלנאום, בהתחלה רחצתי את אריאנה בתחליב רחצה של וולדה ואחרי חודשיים - שלושה עברנו לסבון + שמפו של וולדה... קונים איפה שיש מבצעים, או בסופרים למיניהם או בסופרפארם.
קיבלתי את הקופונים השבוע ויש שם גם קופון לבדין וגם לפרסיל ג'ל!
אני משתמשת באבקת כביסה תינוקלין ומרכך בדין BABY. משתמשת בשמן אמול לדעתי האבקת כביסה והמרכך אותו מחיר בכל מקום, והשמן אמול יותר זול בחנות מוצצים מאשר בסופר-פארם
האבקת כביסה זה תינוקלין, והמרכך אני מגוונת, פעם בדין בייבי ופעם סוד בייבי סנסיטיב... יש להם ריחות מושלמיייייייייייים כל הבית מלא בריח כשאני תולה את הכביסה שלה על המתקן בבית..
זה בטח הקופונים שצריכים להגיע עכשיו האשראי ירד לי רק היום או שזה אלה שהגיעו חודש שעבר ?? קיצר אני צריכה לבדוק .....תודה ויקי
בנות תודה על התשובות עזרתן לי מאוד ! נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
אבקת כביסה-סנו מקסימה עדין לתינוקות (זה כזה עם תמונה של תינוק חחח) וזהו. לא השתמשנו לא במרכך ולא בשמנים.