היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום רב, רציתי לשאול אני כרגע בשבוע 20 להריון וסובלות מבצקות נוראיות ברגליים (התחילו כבר משבוע 16). רציתי לדעת האם יש טיפול מסויים שיוכל להקל עלי ועל הכאבי רגליים. שני חייט
6 תגובות
עמוד 1
אני סבלתי הרבה אחרי הלידה בימים הראשונים מה שעזר זה לשתות המון המון מים ותמיד אם את בשכיבה להרים את הכפות רגליים על כרית מוגבהת חוץ מזה לא מכירה עוד כי לא סבלתי מזה בהריון .
שני
לצערי אני רוב היום עם רגליים למעלה ושותה הרבה והמצב לא משתפר אלא רק מחמיר!! ברמה כזו שאני לא יכולה לדרוך על הרגליים בגלל הכאבים. אני אפילו ישנה עם רגליים למעלה.... חשבתי אולי יש טיפול אחר. תודה בכל אופן :)
שני חייט
לי היו אחרי הלידה...
לי היו. תבדקי לחץ דם וחלבון בשתן. זה אחד הסימפטומים לרעלת הריון, מה שהיה לי
מאמי אני כמוך יש לי משבוע 15 בצקות ברגליים תרימי את הרגליים למעלה על כרית ואל תשכחי למדוד לחץ דם