בא לי לצעוק -אלוקים די - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו כבר ראיתי טיפת דם ואני ביום ה31 למחזור יש איחור של יום,די אין כבר כוח , אני עשיתי כבר 2 מעקבי זקיקים ,התוצאות טובות ,ערכת ביוץ הייתה חיובית במשך 3 ימים ,אני יושבת בוכה ,לא רוצה לראות אף אחד,לא בא לי ללכת לעבודה (כולם ישר קולטים עלי שקרה משהו ומתחילים לשאול שאלות) .תמיד המחזור היה מגיע עם שבוע הכתמות ,החודש לשימחתי לא היה ,כל כך שמחתי אמרתי בלב זהו הוא כבר סימן טוב (גם אז שגיליתי את הריון לא היהו הכתמות).מה יש לגוף שלי ? למהההההההההה? מה בסך הכל אני רוצה ? חודש הבא אני בטח יעשה היסטרוסקפיה ,למרות שרופא בטוח שהכל אצלי בסדר (אני מתעקשת לעשות הלב לא שקט ) מאז הגרידה המחזור מגיע בכמות מאד קטנה רק יום או יומיים ואחר-כך רק מכתים. אני בחורה מאמינה ומשתדלת לשמור כמה שיותר מצוות ,אז למה כל חודש מחדש אני מתרסקת ,כמה עוד נסיונות אלוקים?????????????????????????
32 תגובות
עמוד 1
  • יש משפט שאומרים, "שתפסיק לצפות יהיה לך את כל הדברים.."
    רק תאמיניייי
  • מקסימונת אני עברתי בדיוק כמוך הפלה רק בשלב מאוחר יותר והכל היה תקין פתאום דופק פסק בשבוע 11 אני מבינה את הלחץ להיכנס שוב פעם להריון ואני בכלל פוליציסטית הריון ספונטני לפני טיפולים אחרי שנה וחצי של נסיונות ואני לא מבייצת בזמן כמוך.. אבללל ממה שקראתי שרשמת יש לך ילד בבית יש לך חותמת שאומרת לך את יקרה יכולה להביא ילדים לעולם ואני בטוחה שהלחץ והפאניקה להיכנס שוב הם הגורם העיקרי לכך שעוד לא נקלטת, תאמיני שהגוף שלך בסדר תשאבי אנרגיות מהילד שיש לך בבית תעשי דברים שישחררו אותך , אני מיד אחרי ההפלה התחלתי לעשות יוגה וזה מרגיע מאוד והייתי בבור שחור כמה שבועות עד שהחלטתי לקחת את הזמן ולי אין ילדים בביתזה היה ההריון הראשון שלי ואני מנסה פשוט להירגע נכון שיש ימים טובים יותר ויש פחות אבל תתאמצי למצוא את השקט ואני יודעת שזה לא פשוט..תתמקדי בזה שיש לך ילד בריא בבית ואת תלדי ילדים בריאים שוב! הססטיסטיקה לטובתך!

מאחלת לך המון המון בהצלחה!
  • מסכימה עם הבנות פה מקווה בעזרת השם זה יקרה בקרוב
  • מרגו יקירתי, אני כ"כ מבינה אותך
    אני חושבת שלא רק אני, אלא רובנו כאן בפורום
    כל חודש זה מבאס מחדש.. אז מותר לנו להתבאס, להתאכזב
    אבל חייבים להמשיך לנסות, ולהאמין!!
    הקב"ה יודע מה הוא עושה.. כנראה שזה לא הזמן שלנו
    כשזה יגיע, זה פשוט יגיע...
    בנתיים קבלי מלאא
    ותנסי להתעודדדד..
  • תודה רבה לבנות שהגיבו ,חבל שרק מעטות כל-כך אתן צודקות בכל מה שאתן אומרות ,פשוט אני נשואה בשנית ולבעלי אין ילדים ואני כל כך רוצה לשמח אותו ולעשות אותו מאושר ,הריון אחד ממנו כבר איבדתי ושוב אכזבות כל חודש מחדש ,ומאד קשה לי כבר לאמין שחודש הבא יהיה אחרת אם כל אמונה שבי.
  • מקסימה. את פשוט מקסימה.
    אני כל כך מבינה לליבך - כמה זה קשה וכמה מייאש
    כל מה שאגיד כאפס לעומת התחושות המסעירות שיש לך בלב ברגע זה מותק

מותר לך לבכות, מותר לך לצעוק, מותר לך להיות עצובה
    מותר לך וזכותך.
    זה טבעי
    זה הכרחי
    וזה מתבקש לפעמים.
    אבל אל תתני לזה להשתלט לך על החיים, זה לא.
    אחרי כל ירידה יש עלייה - את תראי - ואני אומרת לך בכנות, שאוטוטו יהיה לך איחור מסיבות טובות

ואז כככככל התקופה השחורה הזו תימחק בדמעות של אושר!
    תחשבי שגם אני, חיכיתי יום יום, חודש חודש, שנה+ בשביל לראות 2 פסים
    כמה דמעות הורדתי
    כמה התייאשתי, כמה התאכזבתי.
    אבל בסוף תמיד חזרתי לעצמי ואמרתי לא, אני לא אוותר, אני מאמינה שזה יקרה
    שיגיע זמני להיות אמא - כנגד כל הסיכויים אהיה!
    ואני לא צוחקת, ברגע שגמרתי בליבי להפסיק להלחיץ את עצמי, ולהירגע ולחשוב רק חיובי - נקלטתי

ואפילו לא האמנתי שחודש וחצי איחור זה בגלל שנקלטתי, אז לא בדקתי.

מאמוש
    אני מחבקת אותך חזק

• תודה רבה שירה היקרה על מילים החמות שלך ,תברכי אותי בהפרשת חלה בבקשה ,הבעיה היא שעוד לא קיבלתי ממש מחזור פשוט הכתמות האלו בטח ימשיכו עוד כמה ימים עד שאני אקבל באמת וגם אז זה יהיה קצר (כמו שאני רגילה בחודשים אחרונים). בגלל זה אני בקשתי (אפילו דרשתי) היסטרוסקפיה אם כאב שבדבר.
  • יכול להיות גם שההפרשות, זה השתרשות... לא?
  • היי הדס תאמיני לי אני כבר לא יודעת (פשוט אצלי כל מחזור מתחיל ככה בתקופה אחרונה) פשוט תמיד היה מתחיל שבוע לפני תאריך המעושר של מחזור ,נגיד ביום 23 למחזור היה מתחיל וביום ה30 הייתי מקבלת (אם אפשר לקרוא לזה ככה) אבל החודש היה הכל נקי כל תקופה שלאחר ביוץ -אמרתי בלב שלי שאם אין הכתמות אז זהו זה הריון .אבל מאתמול היתה קצת הפרשה צהובה עם קצת חום (סליחה על פרטים) והיום היה טיפת דם בניגוב .איך הייתי רוצה שזה באמת תהיה רק השרשה ולא מעבר לזה היום אני היום ה31 למחזור,
  • בע"ה בלי נדר, אברך אותך

• זה בסדר זה לא בורות ,ממה שאני קראתי באינרנט זה תופעה של לאחר גרידה שגורמת להדבקויות ברחם שזה גורם לוסת בכמות קטנה וקושי בכניסה להריון .הרופא שפניתי מומחה לפריון אמר לי (בלי בדיקה וזה מה שהכי מכעיס אותי) שהוא יכול להגיד בודאות שאין הדבקוית הרחם ,שככה זה הוסת שלך ,אבל אמרתי שלא היה ככה לפני גרידה וגם שאלתי הנימוס כמובן איך בלי בדיקה הוא יכול ליהות בטוח ואז הוא צחק ואמר יש לי רק תשובה אחת בשבילך בגלל שאני רופא ,נו באמת זה מה מרגיע אותי.רצינו לעשות את בדיקה כבר החודש,אבל תורים כל כך ארוכים,לגבי שאלה שלך לגבי היסטרוסקפיה -ממה שהסבירו לי זה כמו צילום רחם (סוקרים ובודקים אם אין מחסומים או הדבקיות ברחם") ואם יש פותחים במקום .שמעתי שזה גם כואב אבל מה לא נעשה בשביל בייבי.
  • בע"ה מאחלת לך שזה השתרשות ולא מחזור...
    ואם זה מחזור.. אני חושבת שאת צריכה להתעקש על בדיקה... ואם צריך אז תעברי רופא
  • היייי
    הלחץ הזה הוא האויב מס' אחד שלנו!!!!!!!!!!!!!!!
    כמו שכבר כתבו לך , את יודעת שאין אצלך בעיה זה רק עניין של זמן...

אני מאחלת לך שזו השתרשרות, אבל במידה ולא , תתעקשי לעשות את הבדיקה
    אני בטוחה שהיא תצא בסדר וכך תהיי רגועה.

נראה לי רק שנהיה רגועות ובלי לחץ נצליח להיקלט.

בהצלחה מתוקה
  • מרגו יקירתי, אולי זאת השתרשות .
    אצלי החודש הייתה הפרשה חומה וחשבתי ששוב צריך להגיע המחזור , והאמת בשני ההריונות הקודמים שלי (2) התחילו עם דם וזאת הייתה השתרשות. אולי יש עוד סיכוי??, וגם אם החודש לא, מתפללת בשבילך לחודש מנצח!!!!!!!!!.
    לפי מה שאני מתרשמת את אישה עם לב ענקי ואני בטוחה שאלוהים אוהב אותך ויתן לך את הכי טוב שיש, אין ייאוש בעולם.
    אחותי ניסתה להיכנס 3 שנים ומגיל 18 עשתה ניתוחים בגלל ציסטות ויש לה אנדומטריוזיס ובכל זאת לפני חודש ילדה תינוקת מהממת ושכחה את מה שהיה בעבר את כל הסבל להיכנס ומה שעברה מבחינה רפואית. אל תשכחי אלוהים נותן אוהב את כולם ולא מזניח אותם בטח ובטח אותך עם אמונה שלמה. תמשיכי באמונה זה יגיע ומאחלת לך כמה שיותר קרוב.
  • לdalfrid אני יודעת שאת צודקת אבל אצלי זה יותר דאגה שמשהו מפריע להריון להקלט ולא לחץ להכנס להריון,לגבי שיש או אין בעיה לפי מעקב זקיקים ופרופיל הורמונלי אני באמת יודעת שהכל בסדר ,אבל אל תשכחי שעברתי גרידה -שזה ניתוח לכל דבר ואני לא יודעת (מקווה שלא ) אולי זה באמת שיבוש לאחר גרידה ,תודה מאמי על עידוד שלך ותמיכה -פשוט נורא קשה לי עכשיו ,אני כבר ביום ה32 למחזור וטרם קיבלתי רק כתמים ו זהו ,וזה מדאיג אותי.מאחלת לך הרבה הצלחה ובשורות טובות.
  • לחיוכית היקרה שלי ,תודה מתוקה שלי ,על מחמאות שלך ,גם אני מתפללת בלב שזה לא יהפוך למחזור למרות שהתסריט הזה יותר מידי מוכר לי ,היום אני ביום ה32 למחזור וטרם קיבלתי את וסת רק הכתמות ,זה כל כך לא מתאים לי המחזורים שלי הם 30 יום.אני מנסה לא לתאייש ולהאמין באמונה שלמה ,ואז בא המשבר וזהו אני כבר על הקרשים ,כל כיף לי לקרוא את הודעות שלכן ואני מבינה שלא לבד במערכה הלא פשוטה.גם בעלי מאד מנסה לעודד אותי ,אבל אני רק בוכה וכואבת .שוב תודה מאמי תשמרי על עצמך.
  • מרגו לא קראתי את כל התגובות יכול להיות שכבר רשמו לך אבל בכל זאת בהנחה וזו השתרשות אמן אין מנוס מלהמתין ולעשות בדיקה כעשרה ימים אחרי הביוץ
    בהנחה ושלילי הכתמות לפני מחזור ועוד שבוע לפני יכולות לפעמים להעיד על מחסור בפרוגסטרון אני מניחה שעשית פרופיל הורמונלי ביום השלישי וביום העשרים ואחת אבל שווה לעשות שוב אומרים שזה לא משפיע על קליטת ההריון אבל בהחלט יכול להשפיע על החזקת ההריון
    בנוסף לכי עם התחושות שלך תעשי צילום רחם או היסטרו סקופיה
    אני מתפללת שזו השתרשות אבל אסור לך להתייאש ובוודאי לחוש שאת מאכזבת את בעלך
    יש דברים שהם לא בשליטתנו
  • כינרת היקרה אני כבר נמצאת יותר מ10 ימים לאחר ביוץ (14 יום לאחר ביוץ ) ביום של איחור בדקתי עם ערכה ביתית יצאה שלילית הרופא אמר לי שבדקתי מוקדם מידי (יש לי הפניה לבטא) לגבי פררופיל הורמונלי עשו לי רק את זה של יום השלישי של מחזור והתוצאות היהו טובות את זה של ביום ה21 לא עשו לי, למרות שביקשתי ,אני אבקש שוב ,קשה לאמין שזאת השרשות (בנות פה גם כתבו לי) ,אני אכחה עוד כמה ימים אם אני לא אקבל ממש מחזור ,אז אני אעשה בטא ,מה כבר יש לי להפסיד -אז יהיה שלילי.את צודקת לגבי חוסר פרוגסטרון אני גם קראתי על זה אבל אני לא יודעת אם באמת יש מחסור כי לא בדקו לי.תודה על עידוד ותמיכה שלך ,קבעתי תור להיסטרוסקפיה אבל זה רק בעוד חודש ,אני מאד מקווה שאני לא אזדקק לזה עד אז.
  • בס"ד
    מתוקית...אני מבינה לליבך..
    אני אחרי פרוליל הורמונלי עם תוצאות טובות...והחודש אחרי איקולקומין..ואני מרגישה עכשיו יומיים לפני המחזור כאבי בטן...מין התכווציות..ואני מכירה את הגוף..זה מרגיש כאילו המחזור מתקרב..ואני כ"כ לא רוצה שזה יקרהה!!!!! מה כבר יכולה להיות הבעיה!?!!?

אבל למרות הכל!! אני לא מתייאשת!! אין שום יאוש בעולם!! הכל מכוון מלמעלה..אנחנו צריכים לעשות את ההשתדלות שלנו..והקב"ה מתכנן לנו את הטוב ביותר..אני בטוחה!!

בע"ה שנשמע בשורות טובות..תהיי בשמחה מתוקה:):)

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • תודה אביה ורון על עידוד ,בעזרת השם נצליח,בשורות טובות לכולנו ושבת שלום .היום כבר בוכה פחות ,מנסה להמשיך הלאה(למרות אכזאבה ).
  • מרגו חמודה מה שמפריע לך להכנס זאת את עצמך בלבד!!!!
    אם הכל בסדר אצלך וכבר יש ילד בביית סימן שהכל בסדר, תפסיקי לחפש דברים רעים ומה לא בסדר ותתמקדי בטוב נקודה!!!!
    זה טבעי שתכנסי ללחץ ואם תקראי כאן את הסיפורים תראי שישנם בנות שלקח להם כמה שנים רק לילד הראשון, אז חס וחלילה להבדיל, תחשבי חיובי, הרי תמיד אומרים שלפה ולמחשבות יש חיים משלהם ויש להם נטייה להגשים את עצמם.
    אז אני מצטערת להיות ה"רעה" שאומרת לך את זה ואני מבינה שכבר עברת הרבה, אבל אני באמת אומרת את זה רק בשבילך כי את נורא מזכירה לי את אחותי הגדולה וכמו שלה חפרתי ואמרתי תאמיני בטוב, תדמיני בזמן הסקס שאת נהנת כמובן איך הזרע מתחבר עם הביצית, תסלחי לי על התיאור, אבל תדמיני את זה קורה ואיך הכל מתחבר ותשחררי את הלחץ אם לא החדש הזה אז חודש הבא, ואת תעניקי לבעלך את המתנה הכי יפה בעולם, אבל אל תהרסי תוך כדי את הנפש שלך ושלו שהוא יראה כמה את שבורה וגם הוא יתחיל לחשוב שאולי משהו לא בסדר.
    חברה שלי להבדיל ממך שנתיים עם טיפולים והפריות ולא הצליחה, ואז היא החליטה שהיא מפסיקה וטסה לטיול שבראש שלה הכל בסדר והכל אפשרי והיא חזרה בהריון, אז הסיפור הזה יכול להיות גם שלך אם תאמיני בלי לפחד שהכל בסדר ותהני מכל התהליך!!!

וחוצמזה שדימום לא אומר כלום לי היה דימום משבוע 5 ולא ידעתי שאני בהריון עד שבוע 7....

תאמיני ויהיה בסדר ותזכרי שמה שתאמיני יקרה לטוב ולרע אז תבחרי בטוב.

ויאללה מחכים לבשורות הטובות.

keren
  • קרן זה בסדר את לא רעה ,פשוט מאז הגרידה (הריון לאחר 12 שנה) בני הבכור בחורף יהיה כבר בן 13 משהו נשבר בתוכי ,וכל חודש מחדש אני מרגישה את זה יותר ,אני נמצאת בפורום הזה כבר 5 חודשים ומכירה את רוב הסיפורים של בנות פה ומנסה מאד לעזור לכולן עד כמה מאפשר לי ידע שלי,התחלתי בכלל בפורום אובדן הריון ורק אחר-כך עברתי לפה. אני אעשה את כל בדיקות הדרושות ,כי לאחר גרידה חלו שינויים בוסת ואני רוצה לבדוק את זה .אני בעצמי יודעת שצריך לאמין ולחשוב חיובי ,אבל לא תמיד ברגעי המשבר אנחנו מסוגלים לשיים את זה ,כל אחת והסיפור שלה .
  • מרגו מקסימה לכל אחת יש את נקודת השבירה שלה, לכולנו זה קרה וגם אני התייאשתי באיזה שהוא שלב, אבל עד שלא הפסקתי לרחם על עצמי ולהוציא את עצמי מהכאב ותחושת הקורבן לא צמחתי.
    אני בהריון ואני נחשבת בסיכון תאמיני לי שכל יום אני עוברת את זה ומשכנעת את עצמי להאמין רק בטוב.
    וזה נכון לא רק לגבי ההריון, זה קרה לי בעבודה, בלימודים, בזוגיות ושרציתי להיות אמא ועכשיו שאני רוצה לשמור על הדבר היקר לי מכל.
    מה שאני אומרת זה שתצמחי מכאן ותאמיני מכל הלב שירידה זה רק לצורך עליה, ותחבקי את כל מה שטוב לך בחיים ותעלימי את ה"רע" ותראי איך מכוח האמונה את תצליחי הרבה יותר.
    אני לא בחורה דתיה, אבל האמונה והדת תמיד בלב שלי, תתפללי או סתם תקומי בבוקר ותגידי לה' תודה על מה שיש קודם כל ותבקשי את הכוח לעבור הכל...

אחותי בת 32 וכבר שניים מנסה את כל הטיפולים בעולם ןהכל אצלה בסדר לפי הרופאים וכמה שקשה לה והיא בלחץ ועד לא מזמן היא הייתה הכי פסימית ועשתה נאחס לעצמה כמו שהרופא שלה אומר, וכמה שאני הייתי אומרת לה לצאת מזה ולהאמין היא הייתה מתעצבנת עליי, ועד שהרופא לא ניער אותה והסביר לה שהיא מכשילה את ההריון כי הכל אצלה בסדר היא לא הרפתה, והיום אנחנו מחכות לתוצאות המבחנה בחיוב ובחיוך.

אז אם אמרו לך שהכל בסדר אז תאמיני עד שלא יוכח אחרת.
    בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות.

keren
  • תודה רבה קרן ,כמו שאומרים מהפה שלך לאלוקים ,כולי תקווה שגם הכל הסתדר.אגב אני גם עוד מעט בת 33 וזה אולי עוד דבר שקצת מלחיץ
  • היי מרגו, אני התחלתי הריון עם כתמים חומים , אני מקווה שאת אכן בהריון ואם זה אכן כך צפי לבן.
    מזה זמן מה אני עוכבת אחר פרסום הודעותייך ורואה שאת ממש עקבית, בחלק מהדברים אני אכן מזדהה איתך מאחר שלאחר שתי לידות חוויתי לצערי שלוש הפלות רצופות, כאשר שתיים מהן היו על ידי גרידות וגם אני נכנסתי לתסביכים שאולי בגלל הגרידות אני לא מצליחה להרות או שאולי בגלל זה העוברים מאבדים דופק, בפעם השלישית הספיק לי ציטוטק בלבד, החלטתי, מתוך ייאוש או שלא,, לעבור לרופא אחר ולא טעיתי, עברתי לרופא יירא שמים מומחה לפוריות ד"ר רבינזון שמו, שנטע בי תקווה והאמין שאני אכנס להריון ויהיה טוב, ובאמת עשיתי מעקב זקיקים שבצמוד לו נקלטתי להריון תאומים שאגב אין לנו תאומים במשפחות, קיבלתי זריקות קלקסן למניעת הפלות בשבועות הראשונים להריון והיום ברוך השם אני ממשיכה את ההריון בשבוע גבוה יחסית ובחודשים מתקדמים, אנא ממך, אל תתייאשי ישועת השם כהרף עין, כל מה שעושה הקדוש ברוך הוא הכל לטובה, דעי דבר אחד: עובר שנופל זו נשמה שבאה לעולם לתקן את עצמה ולחזור לעולם האמת, ואשה שזכתה לכך היא בהחלט צדיקה.... בהצלחה בהמשך
  • זהבית יקרה כל כך ריגשת אם מה שכתבת ,מתפללת ומקווה לטוב ,את אמת היום התחיל כבר ממש מחזור ,אז לא נראה לי שיש הריון , אבל בכל זאת קבעתי בטא ליום ריבעי ,אז מקסימום יהיה שלילי.תודה על תמיכה באמת קשה לי בתקופה אחרונה.בעזרת השם נצליח.
  • הייי
    הרבה אין לי מה להוסיף, אבל לפי התגובות שלך לתגובות נראה שאת מתחזקת
    ואני בטוחה שיש בך עוד הרבה כח לנסות ושתמיד תמצאי בתוכך עוד...

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ורק בשורות טובות!!!
  • תודה מותק גם לך מאחלת המון הצלחה ,מחזיקה לך אצבעות איך את מרגישה ? עברו לך הכאבים?
  • תשני גישה כשימאס לך לצפות... אם את במצב שנמאס לך לצפות אז לא תחשבי על זה ואל תחשבי שכל סימן כגון כאבי בטן, פריחה, סחרחורות, חצקונים, בחילות, כאבי חזה, בטן נפוחה ועוד הוא סימן להריון כי זה ממש לא נכון בטח לא בהתחלה. אחרי שמגלים הריון אז זה יותר הגיוני. היה לי פריחה בסוף הסתבר שזה היה מאלרגיה, כאבי בטן נוראיים מאחרי הביוץ בסוף התברר שזה בעיית עיכול ממאכל מסוים. חודש אחר היה לי סחרחורות כל החדר הסתובב וזה הסתבר שהיתה שפעת. בחילות מה שהתברר כתופעת לוואי לבעיית העיכול. כאבי חזה כי אחרי הביוץ לפעמים כואב החזה. כל מה שחשבתי שזה סימן להריון התגלה כלא נכון. מאז הבנתי שאין טעם לצפות ועדיף לזרום וכשיגיע יגיע.  

כשיבוא ההריון הוא יבוא בהפתעה :)
  • תודה מאמי אני מסכימה איתך לגמרי ,אני אנסה פחות לחשוב ו לצפות.
  • מרגו יקירה..

מבינה ליבך...תהיי חזקה והלוואי שכולנו תבשר בבשורות טובות...

תהיי חזקה ותדעי שכל דבר בזמנו ודברים לא קורים סתם...ההיריון יגיע במהרה, עכשיו או בעוד חודש, חודשיים ... הכי חשוב שיגיע שיהיה תקין....בסופו של דבר זה יגיע..

בהצלחה מתוקה!
  • שגית מותק תודה מהפה שלך לאלוקים,שוב הוכחתי שאין על פורום שלנו ,איזו תמיכה ועדוד, תודה חברות יקרות על זה שהגבתם ,תמכתם ,חיבקתם אותי ברגעי משבר ,מאחלת לכל בנות שמכחות להקלט במהרה ולבנות שבהריון הריון תקין ועגול ,
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה