היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, רציתי קודם כל להגיד המון תודה על התמיכה על העצות ועל הכל באמת מכל הלב!!! עברו עליי ימים מאוד לא קלים, בסוף נשארתי בבית אבל הוא לא חזר הביתה הוא הבטיח לתת לי את השקט שלי וביקש שלא אסע להורים שלי... שילשום אמא שלי ואחותי עשו הפתעה ופשוט הופיעו ברבע לשמונה בבוקר בגן של אגמי זה פשוט היה מרגש... היה יום קשה גם הרגשתי לא טוב ועדיין חולה (הרופאה חושדת בחיידק הרוטה) לקחתי יום לנוח לחשוב להבין מה עושים וקצת לזעזע אותו אתמול נפגשנו ודיברנו על הכללללללללללללללל ממש על הכל!!! היתה שיחה מעולה ליבנו את העניינים אני רק מקווה שהפעם באמת הכל ישאר תקין ונוכל מפה רק להמשיך ולפרוח
15 תגובות
עמוד 1
יופי. זה חשוב לדבר וללבן דברים ריבים זה חלק בלתי נפרד מזוגיות ולפעמים התנהגויות של הצד השני יכולות לשגע אבל מי שיש לו זוגיות חזקה מצליח לצמוח מדברים כאלו.
יופי. טוב לשמוע.
שמחה לשמוע... באמת שמחה שזה נגמר על הצד הטוב ביותר שהיהיה לכם המון בהצלחהההההההה
שמחה לשמוע!!!
חדשות טובות.. שימשיך ככה
שמחה לשמוע מאמי
תודה לאל שהשלמתם
איזה יופי
שמחה בשבילך מאמי!
איזה עדכון משמח!
לא ממש יודעת מה היה אבל... בכול אופן שמחה שהכול בסדר ומקווה שימשיך כך...
איזה כיף לראות עדכון כזה!!!! מאחלת שהתקופה הרעה מאחוריכם ושזו היתה רק ירידה לצורך עליה... ףאוהבת המון
איזה יופי ממש שמחה לשמוע שהכל הסתדר על הצד הטוב ביותר