שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר הדר,

אני בשבוע 11+1 מIVF יש לי כל הזמן בחילות/הקאות וכאבים בבטן העליונה (היא מתנפחת) והרגשה שהכיבה כל הזמן מתהפכת. יש לציין כי כבר הייתי פעמיים במיון עשו בדיקת חלבון בשתן ובדיקת דם שיצאו תקינות ונתנו לי 2 ליטר נוזלים עם פרמין ועשו אולטרסאונד שתקין. התופעות עדיין ממשיכות ואני לא ישנה בלילות. יש לציין כי אני אוכלת דברים יבשים כל שעתיים ושותה קולה (3 כוסות ביום) שמקלים לשעה ואז חוזר.. ניסיתי ג׳ינג׳ר לא עזר, נרות פרמין שגרמו לשילשולים.

1. האם יתכן שיש חומציות יתר בכיבה או חיידק שלא בדקו במיון? מה אתה ממליץ לי לעשות?
    2. במיון ראו באולטרסאונד שהשחלות עדיין נפוחות מהשאיבה ויש ציסטה בגודל 4 מ״מ שעדיין לא הצטמקה/נעלמה מהאולטרסאונד הראשון שלי. האם מדאיג?

תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. ייתכן, אלו דברים שלא בודקים במיון. אפשר לקבל הפנייה לבדיקות המתאימות מרופא הנשים או רופא המשפחה שלך, כמו כן ייתכן ונדרש ייעוץ של גסטרואנטרולוג.
    2. לא

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה