בנותתתתתת חייבת עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות חייבת דחוף את עזרתכם ב 15/4 עשיתי זריקת אוביטרל ולמחורת הזרעה ולמחורת שוב. הרופא אמר לי לעשות ב 29/4 בדיקת דם והיא יצא שלילית עד היום שזה ה3/5 לא קיבלתי מחזור אז עשיתי סתם בדיקת הריון של מקלון הזהב ויצא שני פסים ועשיתי שוב עוד בדיקה כי לא האמנתי ושוב יצא שני פסים. מישהי אולי יודעת מה הסיכוי שבבדיקת דם היה טעות ???? וזה יכול להיות שאני בהריון ??????
7 תגובות
עמוד 1
  • איך אומרים - 2 פסים זה 2 פסיםםםםםםם
    ועוד 2 בדיקות?! בכלל

אולי בדיקת הדם הייתה מוקדמת מדי?

מברוק! מזל טוב מאמי!

• וואו איזה בשורה משמחת!!!!!!!!
    מאמי 2 פסים!! ועוד עשית 2 בדיקות ושתיהן יצאו עם 2 פסים?!
    אולי באמת עשית מוקדם מדי את הבדיקת דם,
    אני מציעה שמחר אם יש אפשרות או בראשון על הבוקר תלכי לעשות בדיקת דם חוזרת שתאשר את כל העניין
  • נשמע לי כמו ח י ו ב י !!!!
    הפתעה נעימה תעשי בדיקת דם ביום ראשון תעדכני אותנו בשורו
    כאלו תמיד משמחות
    תגידי עשית נזרעה כפולה ?? כי אולי בגלל זה לא עלו על זה בבדיקה הראשונה
  • הי כן עשיתי פעמיים הזרעה יום אחרי יום אחת ב 16/4 וב 17/4 ואת הבדיקה דם נעשתה ב29/4 ומחר יש לי שוב בדיקת דם מקווה לחדשות טובות
  • אמן איזה אושר תעדכני מקווה שהצלחת לישון

• פס זה פס!!!
    יכול להיות שנקלטת אחרי הזרעה.. ולכן הבדיקת דם לא זיהתה..
    ויכול להיות שהייתה טעות מעבדה..

פס לא היה מופיע ב-2 בדיקות אם לא היה הורמון הריון ואת הרבה זמן אחרי האוביטרל אז אין מצב שזה שאריות אוביטרל..

תעדכני אותנו בבטא מהממתתתתת!!!!
  • איזה יופי !!!!!!!!!!

ד.א , אני תופסת מהרופא שלך שנתן לך הזרעה אחת אחרי השנייה - שאלתי את האחות שלי בבי"ח והיא אמרה שרק בחו"ל זה קיים
    תעדכני!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה