צריכה את דעתכן - חשוב לי מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנתיים התקשרנו לעשרות צימרים
    מתוכם ניפינו ונשארו רק 3 שנראים ונשמעים הכי איכותיים, מהממים ורומנטיים (אם כבר, אז כבר

15 תגובות
עמוד 1
  • שירוש לכמה לילות, אחד או שניים? מה התקציב? יהיה לי יותר קל לעזור לך...

• ל-2 לילות בובי, התקציב בעיקרון הוא עד 700 ש"ח ללילה...

• השני ככה-ככה והשלישי מוזר

• קרן כנראה שנלך בלי נהוראי, אני צריכה להתכונן נפשית מעכשיו, ממש ככה

• את נעולה על הגליל המערבי?? ועל צימר בכלל??
    את לוקחת את נהוראי.?? כן אם כן לדעתי עדיף לך מלון!
    בכל מקרה.. אם תרצי צימרים באיזור בכינרת אוכל להמליץ לך על כמה ממש טובים שהייתי בהם! אבל בזוג כמובן לפני שרז נולדה.
    קשה להינות בצימר עם ילד..

• אה אגב, יש בצימר האחרון תמונות שהקירות הן כמו מערה - אז לא
    אנחנו לא הולכים למערה, אלא לצימר עץ רגיל ונורמלי

• נופר בלי נהוראי (

• תראי, זה לא סיפור אם את שמה אותו אצל מישהו שאת סומכת עליו.

• מאמי לפי דעתי ה3 הכי יפה (לא המערה, הוילה)

אם את רוצה, יש לי המלצה על צימר מהמם בחצור הגלילית שיתאים לך לתקציב...מצד שני, כמה שרואים יותר, משתגעים יותר...היינו בו כבר 3 פעמים

• אה ומאוד חשוב לי בריכה

• אה, אז לא... אני חושבת שהיא לא בשימוש היינו שם בפברואר שעבר, כשגיליתי שאני בהריון והיא לא עבדה אבל זה בגלל שהיה חורף... את יכולה לשאול את הבעלים, שמה מיכל.

יש המון מהממים, ממש קשה לבחור.

• בכינרת את לא צריכה בריכה

• תנסי לחפש דרך אתר הפסגה..
  • היי ממליצה בחום על מושב רמות הצימר נקרא החצר המוזיקלית.. הייתי בהרבה צימרים והוא היה הכי מדהים שיש;) תהנו!
  • בנות תודה!
    אני אכנס לכל קישור ואתקשר לברר פרטים אידיאלים עבורנו
    נופרי תגידי לי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה