שאלהההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על סימילאק....חמתי קנתה לי היום סימילאק אדוונס ממתי שיהונתן נולד הוא אוכל סימילאק אדוונס פלוס, רציתי לשאול אם יש כזה הבדל? זה נורא אם אביא לו את הסימילאק אדוונס הזה ואז אחזור שוב לסימילאק אדוונס פלוס? או שאצטרך להתחיל לקנות את זה שחמתי קנתה לי? והאם זה בכלל מותר להביא לו את הסימילאק הזה? חבל לי על הקופסא כי לא מחליפים מזון תינוקות

4 תגובות
עמוד 1
  • פליז תענו לי אני חייבת לדעת אם זה בסדר....

• הוא כבר בן 9 חודשים... בגיל הזה כבר לא סובלים מכאבי בטן את יכולה לתת לו לדעתי
    אפילו אני מרשה לעצמי לאכול כרובית ולשתות מוגז
  • לא מחליפים ברוב המקומות מעצבנים

• שירה מאמוש דווקא כן מחליפים חוץ מהניו פארם המגעיל!!!!!!

בסופר פארם החליפו לי כמה פעמים ללא קבלה!!! וגם בסופרים מחליפים ללא בעייה... פעם אבא שלי קנה לי שלב 3 בטעות והחליפו לי בסופר

לגבי לתת משהו קצת שונה
    לפי דעתי לא בעייה כי למשל במטרנה אני נותנת מטרנה אקסטרה קר אבל דיברתי עם השירות שלהם ואמרו לי שאין בעיה לתת גם מטרנה חלבי

אם זאת אותה החברה לא נראה לי שיש הבדל גדול

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה