אני בחדר לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אימלההה התחילו לי היום צירים והמןניטור מראה כל 5 דקות אומנם לא מאוד חזקים בדקו אותי יש לי מחיקה 50 אחוז ופתיחה של חצי סמ עכשיו אני מקבלת נוזלים מה הסיכוי שזה יפסק? ישסיכוי שזה יתפתח ללידה?? למישהי קרה דבר כזה בשבוע כזה? אגב העוברית גדולה בשבוע הערכת משקל שעשו לי עכשיו היא 2650
22 תגובות
עמוד 1
  • וואי מאמי מקווה שהכל בסדר ויעבור בשלום!!!!
  • קודם כל אם זאת לידה
    אז בשעה טובה !
    אני זוכרת עוד שרשמת שאת בתחילת ההריון
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • המצב שלך כרגע מעולה, העוברית גדולה, את בשבוע מוקדם אבל בהחלט מעכשיו זה רק להשמים בבטן- כל האיברים וכל ההתפתחות כבר נעשתה בפנים
    בהצלחה

• שיהיה לך בהצלחה....

• אני מקווה שהכל יהיה בסדר

• בהצלחהההה
  • לידה קלה!!! שיחליק כמו כמו שמן!!!
  • איזה יופי לידה קלה וידים מלאות
  • אומנם השבוע יחסית מוקדם אבל אין ל מה לגאוג ברוך השם העוברית במשקל סביר בטח תלדי טיפה פחות והיא עוד תרד במשקל אבל סה"כ האיברים שלה מפוחים ואין ממש סיבה לדאגה...

מקוהה שיצליחו לעקב ל בעוד כמה ימים לפחות בשבועות הגדולים כל יום משמעותי וחשוב לעוד גדילה.. .. מה שכן תהיי חייבת לשכב ולא לזוז כי כל מאמץ יכול להוביל ללידה
  • תודה על כל התמיכה בנות אז קיבלתי 2 ליטר נוזלים הצירים נפסקו בלילה אין התקדמות עכשיו ירדתי לאכול עליתי התחילו עוד פעם צירים חלשים כל 5 דק ועכשיו מחכים מעניין מה יהיה מה אתן אומרות אני יולדת בקרוב או שיפסקו ללא התקדמות? הם לא מתלהבים לעצור את הצירים אבל אמרו לי שיתנו איזה כדור.... הרופא אומר שזה לא מהתייבשות
  • יש תרופות שמונעות צירים אבל את כבר בשבוע מתקדם אז זה לשיקולם של הרופאים...
    מה שלא יהיה רק שיהיה בהצלחה ולא כואב!!
  • מותק מה שלא יהיה אני מאחלת לך שיגמר הכל בשלום גם אם זאת לידה וגם אם ינסו למשוך עוד קצת \סך הכל את נכנסת כבר לשבוע 35 והמשקל סביר אז גם אם תלדי הכל יהיה בסדר.
    אני מאחלת לך ולעוברית המקסימה שהכל יעבור בשלום ושתהיו בריאות
  • העוברית באמת שוקלת יפה יחסית לשבוע שלה, לא חושבת שבשבוע 34 מעכבים לידה, כי העובר כבר מושלם... בכל מקרה שיהיה הרבה בהצלחה ושיעבור בשלום

• מאמי מה איתך?
    ואם בסוף יחליטו לילד אותך אז בהצלחה ולידה קלה

• נקווה שיהיה בסדר, תחזיקי מעמד . יהיה בסדר, לא משנה מה
  • שיעבור בשלום! קל ותקין ובידיים מלאות מותק

• מאמי העוברית שוקלת יפה.. אני ילדתי בשבוע 34 ויש לי נסיכה מהממת בבית

• ב"ה אם יחליטו לילד אז שהכל יעבור בשלום
    הלוואי ותצליחי להחזיק עוד שבוע לפחות!
    שיהיה בהצלחה!!!!

• אני ילדתי בשבוע 32 אומנם 1600 קילו
    אבל ברוך השם הכל היה בסדר...
  • אצלי בהריון של מיכל התחילו צירים בשבוע 34....סדירים כל 5 דקות ופתיחה של 1 וחצי
    בסוף ילדתי בשבוע 36...
    בשבועיים האלה שבין שבוע 34 ל 36, ביקרתי 4 פעמים המיון יולדות וכל פעם הייתי כמה שעות שם עם נוזלים לוריד ומוניטור.

אחרי מתן נוזלים- הצירים תפסו מרווח...
    אבל בשבוע 36 פשוט הייתה ירידת מיים
  • שיעבור בשלום!
  • תודה על האכפתיות של כולכן מחמם את הלב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה