רק פעם אחת... אני רוצה לקטר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול היה לי את היום הכי מעצבן שיש!!
    זה התחיל בעבודה... הגעתי לעבודה ב7 בבוקר וכבר היה עבודה.
    סבבה... עשיתי... לשתות לא שתיתי... לאכול לא אכלתי... לא הספקתי.. הכל בלחץ כזה... צריך להספיק זה וזה וזה... וחלאס!!! רדו ממני!!

והמנהל שלי בכלל חירפן אותי!! צריך לשלם את זה בדואר... בסדר אמרתי לו יש 90 יום לשלם את זה אני אלך ביום ראשון!! לא!!! הוא רוצה היום עכשיו ומיד!!!
    קמתי בעצבים נסעתי לשלם. חזרתי ושוב לחץ... אנשים באים אליי שואלים שאלות מיותרות ומטומטמות... חלאס עזבו אותי בשקט.

שעה 2 אני צריכה ללכת הביתה! לא הלכתי. נשארתי עד שלא סיימתי הכל. 2 וחצי סיימתי הכל אבל מה.... אנשים באו פתאום צריך זה וצריך זה... מיותר להגיד שהלכתי הביתה בשלוש עצבנית כולי...

הגעתי הביתה לבשל לא היה לי כוח... אז אכלתי ג'חנון מוכן ניקיתי מהר את כל הבית... ומיד אחרי זה... לא נחתי... רצתי לסופר עשיתי קניות חזרתי הביתה והכנתי לעצמי לאכול... עד שהכל נגמר ורק ב7 וחצי בערב נכנסתי להתקלח...

ואחרי זה מתתי כולי מכאבי גב תחתון משהו פחד... כל הלילה גם לא ישנתי... לא היה לי נוח... כל הזמן רק פיפי פיפי פיפי ולא יכלתי עם כאבי הגב...

והיום קמתי בשבע בבוקר... למה?! למה?!
    [/url
5 תגובות
עמוד 1
  • אחותי אני מזדהה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • יש ימים כאלו מגעילים בעבודה
    תנוחי ותתפנקי !!!
  • גם לי היה יום חרא אתמול, אפילו כתבתי על זה בנפרד... אין מה לעשות, יש ימים כאלה.
    העיקר לנוח ולקום למחרת ליום חדש...

• אני עובדת במפעל לייבוא צמיגים
    [/url
  • לא נורא מאמי זה כבר מאחוריך
    תנוחי בשבת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה