שבוע שישי להריון ראשון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,

אני כרגע בתחילת השבוע השישי ואתמול הייתה בדיקת ה אולטרא סאונד הראשונה אצל רופא הנשים , הרופא אמר כי הוא לא בטוח שמדובר בהריון תקין אמר לי לבצע בדיקת בטא נוספת ולחזור שבוע הבא לאולטרא סאונד נוסף. אני מאוד חוששת ומפחדת. מה הסיכויים שהרופא טועה?
    בנוסף בתחילת השבוע הרגשתי לא טוב אז פניתי למיון וכאשר הרופאה בדקה אותי שם היא אמרה לי שהיא רואה שק הריון תקין ועובר בגודל מתאים לשבוע בו אני נמצאת , מה יכול להשתנות בשלושה ימים? האם מישהי יודעת איך אני רואה בתמונה של האולטרא סאונד אם גודל העובר השתנה בין התמונה של המיון לבין התמונה מאתמול?
    מקווה שתוכלו לעזור לי או לפחות להרגיע אותי מעט , תודה.
8 תגובות
עמוד 1
  • זה ממש תלוי בביוץ ובגיל ההריון
    הבדיקות היו פנימיות?
    יכול להיות בהחלט שהריון צעיר לא רואים
    ואחרי כמה ימים רואים
    זה קורה...
  • כן זו הייתה בדיקה פנימית עפ"י החישוב "הנהוג" אני בשבוע השישי...
  • שאלת מה יכול להשתנות בשלושה ימים....
    העובר גודל ומתפתח!
    אצל הרופא הוא עדיין לא היה קיים מספיק זמן בשביל לקבוע אם יש עובר או אין או מה יש בכלל, כי הכל היה קטן, ובמיון אחרי שלושה ימים כבר גדלה כל הקונסטרוקציה ואפשר להבחין שיש שם עובר.
    לפי תמונות את לא יכולה להשוות. במכשירי האולטרסאונד כשבודקים גדלים, זתומרת אם אצל הרופא יצא X ס"מ...ואצל המיון יצא Y ס"מ, את הנתונים האלה אפשר להשוות, תמונות מדפסת אי אפשר להשוות. (כי אולי הרזולוציית הדפסה היא שונה בין שני המכשירים)
    ובכלל אומרים שרצוי להגיע לבדיקת אולטורסאונד ראשונה בשבוע 7-8. עד אז אין מה לבדוק..
    ז"א אי אפשר לקבוע נחרצות אם זה תקין או לא. אף אחד לא יודע- כי לא רואים עדיין.
    והסיטואציה שיוצאת בפועל זה שכולם נכנסים למתח מתי כבר יהיה דופק, מתי יהיה אפשר להגיד שהכל תקין, כולם נכנסים לציפייה, אבל כל דבר קורה בזמנו ובגלל זה אין לאן למהר, כי זה לא יקדים שום דבר.
    תלכי עוד שבוע -שבועיים לרופא שלך.
  • תודה רבה , אני מאמינה שכנראה באמת מיהרתי להסיק מסקנות..
  • מאמי תרגעי יש מצב שהאולטרסאונד שלו לא מספיק חדיש
    לכי בשבוע הבא שוב ותעשי אולטרסאונד אם הרופא במיון אמרה לך שיש שק ועובר שמתאים לשבוע זה כבר סימן מצוין
    בנתיים תרגעי ותעדכני אותנו

• מוקדם מדי לשפוט ולהכנס לסרטים, תלכי עוד שבוע ואפילו עוד יותר טוב שבוע וחצי או שבועיים אפילו .
  • עשיתי אתמול בטא יצא 19605.... זה נראה לי טוב ,לא?
  • הבטא גבוהה זה טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה