מי אחריאי אצלכם על הנושאים הכלכליים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    חברה שלחה לי היום פוסט נחמד ואני חייבת לצטט משם משפט שהוא כל כך נכון "גם בעולם שמשתנה במהירות יש עדיין חלוקה מגדרית לג'ון ווין וההיא מהבר (שלא חשוב השם שלה). ג'ון עדיין עם הכובע על הראש (להסתיר את הקרחת) והרובה ביד והיא, היא מנהלת את הבר.כשמדובר בנושאים כבדי משמעות כמו מנגל, ברור מי לוקח אחריות."

אז מי לוקח אצלכם את האחריות לניהול הפיננסיים? כשדיברתי עם אותה חברה ששלחה לי את הפוסט היא צחקה שהיא לא מבינה כלום ומעדיפה שבעלה יטפל בכל בלי להתערב יותר מדיי.. האמת שאצלנו אנחנו מתעסקים בזה ביחד וכן חשוב לי להבין ולקחת חלק..
    איך זה אצלכם?

אתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה