היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קיבלתי עכשיו שיחת טלפון מהאבא של החייל שקיבל את חבילת השי ליום העצמאות מלהב לצערי להב לא בבית וגם הבן שלו לא מה גם שאסור להם לתת יותר מדי מידע איפה הבן משרת אבל הוא שלח כל כך הרבה ברכות ללהב ואני התרגשתי בטירוף ממש זלגו לי דמעות. גם אני קיבלתי חבילה כשהייתי חיילת והתקשרתי לילד ששלח לי והיוםהאני מבינה כמה משמעות יש לזה.
שישמור על עצמו הבחורציק וכל החיילים שלנו אמן
12 תגובות
עמוד 1
ממש מרגשששששש איזה יופי בטח להבונת תתלהב
כל הכבוד ללהב ואמן!
וואי בהחלט מרגש..איזה כיףףףף
איזה יופי זה בהחלט מרגש
אני תמיד הייתי מפנקת בחבילות שי, אבל תמיד התביישתי להשאיר מספר טלפון
אני הייתי הפעם יותר מדי נדיבה חחחחחחחחחח - לא הצלחתי להחליט מה לשים אז שמתי הכל. מה גם שדפקו הפעם שקיות בלי רחמים על ההורים. ולהב היתה כל כךךךךךךך גאה וכל הזמן דיברה על החייל שלה אז אני בכלל שמחה ששמתי טלפון. חוץ מזה כחיילת התלהבתי ששמו לי טלפון ויכולתי להתקשר להודות אז למה שלא אעשה אותו הדבר?
בהחלו מרגש לא ידעתי שעושים דברים כאלה האמת....
באמת מרגש....
סיון, זה מקסים!
דניאל בעלי קיבל כבר כמה פעמים במוצבים (מקווה שלא יהיו לו עוד מילואים במוצבים נידחים