שאלה בקשר לניקיונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיסץי עובדת עם הרופא שמטפל בי... ככה שאת כל הבדיקות החשובות אני קובעת דרכה... היא שאלה אם ניקיתי את הבית ואמרתי שכן... אתמול... סבבה

ואז היא אמרה שאסור לנקות כשקשה כבר או להגיע למצב שאני מתעייפת או דפיקות לב מואצות..

לי זה קורה כשקשה לי אבל מה אני אעשה? אעזוב הכל? לא אנקה את הבית? בעלי עושה את הדברים הכבדים והקשים ואני אבק יסודי שטיפה שירותים ומקלחת...

מה באמת אסור??? אני לא מבינה מה אישה בהריון צריכה לנוח 9 חודש בלי לעשות כלום בבית??
    [/url
3 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחח
    מותר עד גבול מסוים, כמו בכל דבר בחיים בלי קשר להריון.
    הגוף חלש יותר הרי בהריון, כי מישהו לוקח לך את כל המשאבים,
    ובגלל זה סביר להניח שתתעייפי לפני הזמן שהיית רגילה להתעייף אחרי סידור הבית.
    יש נשים שחושבות מה איך זה כבר התעייפתי כ"כ מהר??? בטח אני הוזה..וממשיכות למרות שהגוף שלהן אומר להן: די! אני עייף!!!!!
    ואז ממאמץ יתר שכזה יהיה משהו, משהו שקורה בלי קשר להריון כשמתאמצים יותר מידי... נגיד חולשה, סחרחורת...התעלפות אני יודעת...
    אבל בהריון הגוף לא רק שלך, ואם ממש עושים עבודות פרך, זה יכול לגרום לצירים.
    הגוף לא יכול לספק אנרגיה ככה לשני אנשים. חייבים להוציא אחד.
    בקיצור כשאת התעייפת- לנוח.
    כי אם תמשיכי להתאמץ יקח לך יום שלם לחזור לעצמך אחכ ולצבור כוחות מחדש.

כשתיהיה בהריון יותר מתקדם, את תראי שאת תעשי פחות ופחות ותיהיי מסוגלת לנקות פחות ולעשות פחות דברים, כי סף העייפות והוקושי שלך יתקצר.
    תתעייפי יותר מהר...

לקראת סוף ההריון דווקא יש תופעה שנשים מקבלות פרץ אנרגיה ורצון לארגן ולסדר את כל הבית, כי בתת מודע הן מבינות שצריך לסדר את האיזור לקראת התינוק.
  • מאמי מותר הכול עד גבול מסוים
    כשאת מרגישה שזהו הכוחות נגמרים אז תנוחי ואחר כך תמשיכי ואל תשכחי לשתות המון

• את יכולה לעשות הכל.
    יש נשים שעובדות עד הלידה ממש . ועוד יש להם 3 ילדים בבית .... והן עושות הכל!

את צריכה פשוט להקשיב ללב שלך ולא נורא לעשות הפסקות או לבקש עזרה מידי פעם...
    וכן , לפעמים אפשר להזניח הכל ולהשאיר ליום אחר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה