swadle sleepsack שמעתן?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה סוג של שק שינה לקטנטנים שמונע מהם להזיז את הידים בעת שינה ...אומרים ככה הם ישנים נהדר מלידה ..
    יהנותן שלי בן 6 שבועות...ואומנם הוא ישן נהדר וגם רק לאוכל..אך הוא מזיז מלא את הידים שלו בזמן שינה ומעיר את עצמו
    שמעתי המוצר הזה מדהים....
    מישהי מכירה ??
5 תגובות
עמוד 1
  • אם זה מן בד כזה שקושרים את התינוק, אני זוכרת שמיכל ) michali_pa פעם אמרה על זה משהו שאצלם נהוג לקשור ככה את התינוק.
    תשאלי אותה עוד פרטים

• היי
    כן, אצלנו נהוג לקשור עם בד אפילו מרובע רגיל. לא צריך לקנות משהו מיוחד
    את יכולה לראות ביוטיוב סרטון איך קושרים.

• יש באינטרנט סירטוני הדרכה איך לעשות את זה , זה נקרא עיטוף תינוקות...

כשאופק הייתה קטנטנה ממש בחודש - חודשיים הראשונים הייתי עושה את זה במהלך היום כשהייתה ישנה. זה מדהים וגורם לתחושת ביטחון...

• גיא שלי ישן ככה עד גיל 3 חודשים! קראנו לזה "אגרול"

• אוטי, שאלה בדיוק בשבילי.
    גדם אני עוטפת את הקטנה שלי, בת 4 חודשים, בשמיכת עיטוף מבייבי טבע.
    מתי גומלים אותם מזה ואיך גומלים?
    היא התחילה לקבל שליטה בידיים אבל לא לגמרי ואני מבפחדת שאם אסיר לה את השמיכה היא תתחיל להעיר את עצמה והלילות יתחרבנו (גם הימים).
    אז מתי ואיך?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה