היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שכבר נפתח שירשור כזה... יש לי החודש 3 אירועים בתוך המישפחה ואני חייבת 3 הופעות שונות אין מצב שאני מרשה לעצמי לקנות 3 שמלות כרגע, גם ככה כל החבילת לידה ממש הוצאה גדולה עכשיו.. אם יש למישהי להלוות לי שימלה אני אודה לה מאוד, חבל לי להשקיע בשביל חודש אחד גם ככה אוטוטו אני צריכה שימלה לברית
19 תגובות
עמוד 1
קניתי שימלה לפני חודשיים, הלוותי לגיסתי, והיא בתהליכי גירושין בעלה המגעיל לקח לה את כל הארון שלה עם השמלה שלי
אויי, איזה סיפור..
פיתוש
אם היה לי היתי מביאה לך אבל אני לא ללובשת שמלות
אולי תקני שמלה ולמשל אחרי שתבלשי תתפרי איזה משהו על השמלה שישנה את השמלה ואחרי זה תשני למשהו אחר
איזו מידה את?? ואיפה את גרה? יש מצב שאני יכולה להלוות לך יש לי מבחר
נשנושית היא גרה לא רחוק מגנית
יפית, תודה. לפי איך שעברה השבת יש מצב שלא תהיה חתונה ולא חינה
טוב אז אם כן תהיה חתונה וחינה יש לי שמלה שאני מעולם לא לבשתי אבל קיבלתי אותה מגיסתי היא כסופה כזו עם חלק עליון נוצץ כזה.... נוט מיי קאפ אוף טי אבל אולי בעינייך זה ימצא חן.... ויש לי טוניקה שלפני שניה וחצי בערך הצעתי לשמש
תודה, איפה את גרה? יש מצב שאת מעלה תמונה של השמלה והטוניקה?
לא תיהיה חתונה
לי יש שמלה ממש יפה שלבשתי לחתונה של אחותי כשהייתי בהריון חודש תשיעי...
הקטע איתה שהיא בכלל לא שמלת הריון אני די קטנטונת, ואני לא יודעת איך את נראית אז לא יודעת לומר אם יתאים
יש לה גם גב חשוף, וכתפיה אחת עם פרחים (היא מהממת!) השאלה אם זה הסגנון...
אם כן, אז בכיף
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
יפית בוקר טוב ,
אני מקווה שתהיה חתונה ושהכל בסדר
בנות
יש מצב שאני אשלח לך למייל כי אני לא תמיד מצליחה להעלות לפורום.... אני אצלם לך בערב, אין לי תמונות איתם- את השמלה בכלל לא לבשתי אף פעם ואני מנתניה...
המייל שלי [email protected] בעלי נוסע פעם בשבועיים לצפון אז הוא יכול לעבור דרכך
מקפיצה כי בסוף יש חתונה
שיט שכחתי..... מחר אני אשלח לך.... מתי החתונה? את רוצה שהוא פשוט יבוא לקחת? את השמלה מצידי תשאירי אצלך ואת הטוניקה שלחי לי חזרה בדואר