למה אני לא מרגישה את זה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא מרגישה בהריון , אומנם זה שבועות ראשונים אבל לא אמורים להרגיש תופעות?. מרגישה כאבי מחזור מידי פעם וצרבת ממש בקטנה.
    לא רוצה לשגע אתכן , יש לי רק בשני הבא בדיקת אולטרסאונד ומתה מפחד מלהסתכל על המסך , נזכרת בשתי הפעמים הקודמות שהתאכזבתי מלראות את השק הקטן שלא מתאים לשבוע והוצאתו לאחר מכן מגופי.
    הפעם רוצה להיות מופתעת לטובה, אמן.
7 תגובות
עמוד 1
  • זה בסדר שאת לא מרגישה, לא תמיד מרגישים. זה לא מעיד על תקינות ההריון. ב״ה תלכי לאולטרסאונד ותיראי שק בגודל תקין עם נקודה פועמת באמצע....

הכי חשוב לנשום עמוק ולהירגע
  • תודה. מנסה כמה שיותר לחשוב חיובי:-) אבל קצת קשה.
  • כל אחת מרגישה ממש אחרת
    אני התחלתי להרגיש ממש רע בשבוע 7
    תנסי לחשוב חיובי, כל אחת חווה הריון אחרת
    אני הרגשתי רע כל השליש הראשון
    לבת דודה שלי בקושי היו בחילות
    תראי, גם בבנות כאן אין מישהי אחת שיש לה הריון דומה לאחרת.
    הכל יהיה בסדר. עכשיו אין לך יותר מדי מה לעשות
    תתמקדי בדברים אחרים
    אל תכנסי לכל מני פורומים בנושא
    אם כבר פורומים זה הכי אופטימי
    אני לתפוז למשל לא נכנסת כי זה פשוט גדול עלי ומלחיץ מדי
    וחשוב שתזכרי העבר לא משליך על ההווה
    מה שהיה היה
    ועכשיו זה סיפור אחר, הריון אחר ועובר אחר.
    למתי קבעת א״ס?

• לא חייב להרגיש תופעות!!
    בהריון הראשון כמעט ולא הרגשתי שום תופעות לוואי.
    ההריון הנוכחי פשוט זוועה אני מרגישה!
    כל הריון זה שונה...
    מקווה שהכל יהיה תקין בע"ה.. תאמיני יהיה טוב!

• מאמי אני כל כך מבינה אותך אני לפני ההריון של הבת שלי אלין עברתי 2 הפלות וכשניכנסתי להריון איתה בבדיקתדופק כמעט התעלפתי מהלחץ אבל את רואה נולדה לי ילדה מהממת שבהריון שלה לא היו לי שום תופעות ממש בקטנה
    ואני שוב בהריון אז תחשבי חיובי הכל יהיה בסדר ביום שני ולפעמים לא מרגישים שום תופעות והכל בסדר
    תעדכני

• תודה לכולכן, אתן מעודדות מאוד , כל כך שמחה שמצאתי את הפורום הזה , היחיד שבאמת אפשר לקבל תגובות עניניות, שוב תודה מכל הלב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה