התייעצות יותר מדחופה!!!-עדכוןןןןן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנותת סורי שאני משגעת אתכן עם מלא הודעות שלא קשורות אחת לשנייה אבל עכשיו זה ממש דחוף אני לא יודעת מה לעשות :\
    ליעד קם עכשיו לאכול, מה זה קם אתן יודעות בכה מתוך שינה.. אז הכנתי לו סימילאק הוצאתי אותו הוא אכל 3 שלוקים ונרדם חזרה.. תוך כדי שאני מחזירה אותו למיטה הרגשתי שהוא ממש רותח מחום!!! והרי ביומיים האחרונים חלקכן יודעות שהוא חולה עם חום שאני מורידה לו עם נורופנים..
    בקיצור הוא ישן ממש עכשיו שמתי אותו חזרה למיטה ואני לא יודעת מה לעשות!!! להעיר אותו??? לתת לו נורופן?? לחכות שהוא יקום מעצמו???

----
    בערך 40 שניות אחרי שרשמתי את ההודעה הזאת הלכתי על התחושה שלי והוצאתי אותו מהמיטה , נתתי לו נורופן תוך כדי שינה וגם טיפונת לאכול. אכל רק 20 מסכן שלי..
    ועשיתי נכון אני בטוחה ב 1000% שיש חום כי אפילו הנשימות שלו היו חמות.
    אבל עכשיו אני יותר רגועה כי אני יודעת שזה יעשה את העבודה ויוריד לו את החום בע"ה..

9 תגובות
עמוד 1
  • אם הוא ממש קודח מחום להעיר ולתת נורופן גם אם הוא בוכה.
    שירגיש טוב

• כמה ימים הוא עם חום?
    לקחת אותו לרופא?
    אני הייתי מעירה ונותנת נורופן... אני ממש מפחדת מחום.
    תורידו לו שכבות של לבוש מאמי, ותכסי אותו במשהו קליל כי החום צריך לצאת ממנו...
    גם רז עם חום

• למדוד חום ולתת נורופן. חד משמעית!
  • בובה תרגישו טוב

• עשית בשכל!!!
    ולהפך...שיזיע כמה שיותר מתחת לשמיכה -ככה החום יורד!!
    תבדקי עוד שעתיים החום ירד...ותישני בשקט
  • זה יוריד את החום
    את בסדר גמור.

• שירגיש טוב תעדכני בבוקר , לילה רגוע לשניכם

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק
    [
  • שירגיש טוב, הנסיך!
    וטוב שעשית את מה שעשית

• כשלהב נולדה יצאה לנו שיחה אצל חמתי ואמרתי שאין לי מושג איך בלגעת בילד אפשר לדעת שיש לו חם
    כי אם חם? אז הגוף חם
    וחמתי אמרה אמא יודעת וכשיקרה את תביני
    היום 4 שנים אחרי אני מבינה למה היא התכוונה - אני מזהה כשיש חום ישר ובמגע שפתיים אני גם יודעת להעריך כמה חום
    אז טוב עשית שנתת נורופן תמיד תתני לפי תחושות הלב שלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה