החלומות התנפצו... עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, תודה על התגובות החמות, מצטערת שככה המצב ...
    ומי שכתבה לי מקודם - בטח שאני תומכת בבעלי, מכל הלב ובכל שניה, גם במצב חרא הזה שהוא לא באשמתי.

עדכון נכון לעכשיו - בעלי התחיל לריב עם אמא שלו ודרש ממנה שתגיד לבנה הגדול להזיז את התחת. היא בכלל לא הקשיבה, אמרה שטויות בסגנון שהמצב קשה, המציאות שונה וזה מה יש ועוד הרבה זבל. הוסיפה גם שאני באתי לסכסך!!! זה היה משהו חדש...
    בסוף הסברתי לו שאין פה עם מי לדבר ובקושי הוצאתי אותו מהבית של אמא כי הוא היה על סף התמוטטות וכמעט הכניס לה מכות. איזו אישה אדישה היא, אלוהים!!!

עכשיו אני מחפשת דרך להרגיע אותו ולהירגע בעצמי כי כולי רועדת מרוב הצעקות...
    ביקשתי ממנו ללכת לאנשהו לשבת בחוץ על הספסל, אז בשביל לצאת היינו צאיכים לעבור דרך הבית של אמא שלו, והוא עוד פעם נכנס לשם.... אלוהים למה אני צריכה לעבור את זה?????
    יושבת באוטו מחכה ורועדת מפחד כי אנ לא יודעת מה הוא עושה שם
12 תגובות
עמוד 1
  • פשוט חבל
    את בהריון ולא משנה מה קרה זה לא מתאים
    זאת בדיוק הסיבה שצריך לשמור דיסטנס מהמשפחה
    למדתם בדרך הקשה אבל לא נורא
    תבנו את החיים שלכם בלי כל היצורים האלו
    תתחילו לחפש דירה ולגלגל הלאה
    הכי חשוב ההריון!!!
  • מאמי

• אני כתבתי לך לתמוך בבעלך פשוט כי זה היה נשמע כאילו את מאשימה אותו בכל המצב... אבל מתנצלת, טעיתי
  • Smiley, אני באמת מאשימה אותו בכל המצב הזה כי אני פה רק בצורת הקורבן, אבל יש לי ברירה? הוא האדם היחיד הקרוב והיקר לי, וגם אם הוא טועה זה לא אומר שצריך לבטל הכל, אלא להמשיך ולתמוך בו, כמה שזה לא קשה. כך שלא טעית....טבל אני כן איתו.

• טוב, אז לא משנה... הכי חשוב לשמור על הביחד כי זה נראה כאילו זה אתם מול כל העולם...

איך נסגר בסוף אתמול?
  • אני עוד לא יודעת להגדיר איך נסגר...
    הבטיחו לנו בסוף שבוע הבא לפנות סופית, ואנחנו צריכים להחליט עכשיו האם לחכות לזה או להמשיך הלאה.
    נחשוב ונראה.
    תודה על התמיכה וההתעניינות.

• אל תחכי. תמשיכו הלאה
    מחר יהיה עניין אחר ושוב יהיה פיצוץ
    לא חבל לחיות ככה?
  • תעברו מהר משם. אי מכירה מקרוב את הקטע שחיים עם חמה. זה באמת קשה ורק כשעברנו לקצה אחר של העיר והיא עדיין מציקה קצת דרך הטלפון אבל אנחנו חיים את החיים שלנו ועושים מה שבא לנו . אני ממליצה לך גם ככה ורק ככה זה יגמר
  • אני חושבת שתבדקו בינתיים עוד אופציות, חפשו דירה אחרת לי אישית נראה שאחרי כל הדרמות עדיף להתרחק כמה שיותר כי גם אם יפנו לך את המקום יצוץ משהו אחר. אל תיהי תחת חסותם, עדיף לשלם יותר ולחיות בצמצום מאשר להיות חייבת משהו לאנשים שמתנהגים אלייך בצורה שכזאת....

חיבוקים
  • עם משפחה כזו אולי עדיף לכם לגור רחוק יותר מהם ולא להתלות בדירה הזו שאולי תתפנה עבורכם בסוף?

בכל מקרה מקווה שהכל יהיה לטובה, בינתיים קבלי

• איזה חמודות אתן! תודה על כל מילה...
    אנחנו נתחיל לחפש עוד אופציות אבל העניין קצת יותר מורכב - בעלי הוא איש חולה, בעיר הוא פשוט מתמוטט, הוא עם אסטמה, אלרגיות, התפתחו אצלו כל מיני דברים נוספים בעיר... לא קל. רק במושב הוא יכול לנשום, לעשות ספורט וכאלה.
    אבל קבענו שננסה פה, במושב, ואם לא יהיה טוב, בעיקר לי - נלך מפה. הוא יצטרך קצת לסבול.
    אם ילך - מה טוב, למרות שניסיתי להסביר לו את כל מה שאתן רושמות ואלה המסקנות שאני בעצמי הגעתי עליהן... נסחוב עוד השבוע כי אין מה לעשות- לחפש דירה זה גם זמן, אז אנחנו במצב של אין ברירה כל-כך, צריך לחיות איפשהו בינתיים.
    זהו לעכשיו, מקווה לשרוד את השבוע ולראות מה יהיה המצב...
    מתנצלת על חפירות וכל זה שאני מכבידה עם הסיפורים שלי, אבל אין לי לאן ועם מי... אני צריך. להיות זהיר. מאוד עם בעלי בעניינים האלה שלא לפלוט משהו מיותר שידליק פה את כל האזור.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה