אוכלת סרטים וצריכה חיבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות כבר תקופה ארוכה שאני לא מצליחה לישון, יש לי נדודי שינה מטורפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.. אני ממש כל לילה מסוגלת להתעורר באמצע ו"לבלות" שעה שעתיים ואפילו שלוש ללא שינה, מיותר לציין שבמשך היום מרגישה כמו סמרטוט , עייפה, מרוסקת עם כאבים בגוף, לעתים מצליחה לנוח צהרים ולפעמים לא ואז בכלל, ועדיין יום אחרי זה נדודי שינה...
    אני נכנסת למיטה ואז הנה זה מתחיל...
    כל הסרט נע לי בראש.. מהניתוח הקיסרי, החלמה, התמודדות של לינוי עם תינוקת חדשה, ואיך אני אהיה בלעדיה ואיך היא תהיה בלעדיי 5 ימים של אשפוז ומה יהיה ואיך יהיה, ואני מזה אכולת סרטים... יש בי הרבה דאגות, חששות, התרגשות, ציפייה, אני מניחה שכל זה טבעי ונורמלי אבל אני ממש מרגישה שאני יוצאת מדעתי!
    עד הלידה (ניתוח) 3 שבועות וקצת, אני מרגישה שהלחץ עולה ללא הפסקה...
    והנה עכשיו מאתמול אני קצת פחות מרגישה אותה... לא יודעת כבר אם זה נורמלי... אולי אני מדמיינת... היו לי קצתתנועות אבל לא כמו תמיד....
    ואני לחוצה מזה!!!

תודה וסליחה על החפירה!!!

9 תגובות
עמוד 1
  • מאמיי...

• מאמי זה הכי נורמלי בעולם שיהיו לך חששות אבל תהיה רגועה הכל יהיה בסדר
    יש לינוי אבא שיהיה איתה בזמן שתהיה בבית חולים ואחר כך לאט לאט הדברים יסתדרו
    ולגבי הנידודי שינה אני בסוף ההריון היתי הולכת לישון ב4 בבוקר

• את כמוני, זה קורה לי תמיד אפילו לפני ההריונות. אני יושנת ככה שנים כבר. וגם עכשיו אני לא יושנת טוב וזה ממש פוגע בי, כי יש ימים שאני עובדת עד 12 בלילה ואז למחרת צריך לקום ב 6 בבוקר למשמרת בוקר ויש לי לישון אולי 5 שעות ואני לא ישנה. אני בקושי מתפקדת ורק בשישי שבת איכשהו אני ישנה וגם לא משהו. אז אני מכירה מה את עוברת וזה באמת קשה. אבל את יודעת מה? בסוף גם ככה לרוב לא מתגשם הכל כמו שמדמיינים ויכול לצוץ משהו שלא חשבנו ואפילו לטובה. יהיה בסדר, את תראי , את תלדי והכל יעבור בסדר .
  • תודה!
    ברור שללינוי יש אבא ואמא שלי, שניהם אני סומכת עליהם בעיניים עצומות ויודעת שהיא בידים לא רק טובות אלא מעולות אבל אני...מה איתי? אני לא עזבתי אותה יותר מכמה שעות, אני לא אעמוד בזה מצד שני לא רוצה לפגוע לה בשגרה!!!

• אנימבינה אותך, גם אני לא אוהבת לעזוב את הבן שלי, אני עובדת 3 פעמים בשבוע צהריים עד 12 בלילה וכל פעם מרגישה חרא במיוחד כשהוא שואל מתי אני אבוא ושהוא רוצה נשיקה. אבל אין לי ברירה כי קשה למצוא פה עבודות ואני עובדת ככה כבר למעלה משנתיים . לפעמים יש לנו מצבים בחיים שאין ברירה , צריך להבין את זה.
    אני לא עושה קיסרי אבל גם לי יהיו כמה ימים שאני אהיה בבית חולים אחרי לידה כמו כולן ואאין מה לעשות. אז מה אני לא אלך ללדת? הרי אני צריכה ללדת בסוף

• מאמי, זה הכי טבעי ונורמלי בעולם, אבל הכל יעבור אחרי הלידה בע"ה!

• יהיה בסדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה