מיץ רימונים - טבעי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    האם ידעתן שרימונים בעבר נחשבו לתרופה נגד עקרות ברומא העתיקה? חחחח
    ועכשיו באמת, ראיתי שכתבם טיפים ורציתי לשתף אתכם בטיפ נוסף.
    אני אכן עשיתי הכל, התפללתי, שמרתי נידה, הרמתי רגלים וידיים , ואפילו חיכתי 20 דק' לפני המקלחת... ואחרי מס חודשיים אחותי סיפרה לי שהרופא אמר לבעלה שיש לו ספירת זרע נמוכה מאוד לשתות מיץ רימונים ואכן לאחר כחודשיים איכות וכמו הזרע עלו משמעותית... אז החלטתי לתת לבעלי לשתות כוס בכל לילה, ובאותו חודש נקלטנו.. למרות שבעלי מעולם לא נבדק וגם לא רצו לבדוק אותנו כי עוד לא עברה שנה, אז אני לא יודעת אם באמת זה מה ששינה לנו את החיים, אבל ברוך ה' זה עבד.
    אז תנסו את זה בבית....

keren
13 תגובות
עמוד 1
  • מיץ רימונים זה טעים ואנחנו מאד אוהבים אותו ,אבל איך להכין אותו בבית? כשאנחנו יוצאים תמיד אנחנו מזמינים במסעדות.
  • יש גם בסופר מיץ רימונים טבעי, לצערי זה תוצרת טורקיה , אבל שווה עדין. ועושה את העבודה.
    שאחותי אמרה להורים שלי מה שהרופא אמר, אבא שלי קנה לה ארגז....

keren
  • בשעה טובה! אחלה טיפ

• נשמע לי הגיוני ביותר הרימון הוא אחד הפירות החזקים שיש .....
    אחלה טיפ
  • בהחלט נשמע שווה בדיקה
    מבטיחה לעדכן
    תודה על הטיפ
  • הבעיה העיקרית כרגע היא שנגמרה העונה של הרימונים עד לראש השנה....ולא מדובר במיץ רימונים המוכנים שבמקררים כי זה לא טיבעי. אז בנתיים אין פרי אחר? :)

כשיבוא ההריון הוא יבוא בהפתעה :)
  • היא כתבה שיש מיץ טבעי בסופר תוצרת טורקיה כמובן שאין על טרי אבל בכל זאת
    יש בטבע עדן מרקט מיץ רימון עם אסאי אסאי זה פרי דרום אמריקאי שידוע גם כן בסגולותיו העניין שזה ממש יקר
  • הכי טוב הטיבעי... שסוחטים באותו רגע. גם יותר טעים...וגם יותר בריא. אני לא יודעת מה הכניסו לתוך המיץ המדובר... לא נורא בטח בסוף אוגוסט כבר יהיה. זה לא עוד הרבה זמן...

• היי בנות, אני קניתי את הסחוט טבעי המוכן, גם שאני נכנסתי להריון רימונים כבר לא היו נפוצים כל כך, וגם אחותי אגב קונה את הסחוט טבעי שיש בסופרים, לדעתי זה עולה 15 שקל ומספיק לשבוע בערך- שלדעתי זה כלום.
    וגם אם זה לא קשור לבעיה זה עדין מאוד ממולץ אצל רופא הפוריות, גם לחיזוק הגוף.
    מלבד זאת אין צורך להיות קטנונים וברור שזה יבוא, זה יבוא כמו כל דבר אחר בחיים, אבל למה עדין לא לנסות הכל במיוחד שזה רק לשתות כוס מיץ ביום.

keren

• אגב כשהיא (ממתינה לבואך בייבי ) רשמה כשזה יבוא זה יבוא זו החתימה שלה :)
    זה מופיע בסוף כל הודעה שלה
  • נכון יובל :) בהצלחה רבה!

• בנותתתתתת שווה לנסות הכל
    ה" אוהב אתכן!!!!!
    תאמינו לי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה