ציטוט:
פורסם במקור על-ידי מורן82
איך זה קרה? הלוואי והיינו יודעים... כשהלכנו להתרשם הכל היה נראה מושלם, החל משירות מעולה וכלה במטבחים מרהיבים ביופיים. ההלם הוא כל כך גדול כי באמת שלא צפינו את זה מגיע. הגענו אליהם דרך המלצות ועד כה הכל עבר חלק. אי אפשר לקבל את הכסף בחזרה כיוון שכשחברה פושטת רגל ההעדפה הראשונית היא להחזרת חובות ופחות להחזרת כסף ללקוחות קיימים. חיפשתי על זה מידע וגם פנינו לעו"ד אבל התוצאות והתשובות לא היו אופטימיים במיוחד, במילים אחרות "אין מה לעשות".
כפרה מה אני אגיד לך, אני מקווה שנוכל להרשות לעצמנו מטבח אחר, בטוח שלא באותה רמה אבל עם המטבח הקיים אנחנו לא יכולים להישאר.
ונועה לשאלתך, שילמו כבר מחצית מהסכום, כלומר 12,000 ש"ח (!!!), הם לא יחזירו את הכסף, גם לא חלק, חוץ מזה שאין עם מי לדבר. התחלנו קצת לעשות חיפושים ולבדוק לגבי מטבח בסכום שנותר לנו, הבנתי מחברה שמטבחי דקל החליטו "לאמץ" את הנפלטים של מטבחי דו-איט ולבוא לקראתם במחירים ובגמישות בתשלומים אז ניגש לבדוק שם... אתן במקרה מכירות את החברה?
מורן
אני בשוק!
טוב, תנסו לא להתבאס (עד כמה שאפשר) ולראות איך אתם עכשיו יוצאים מהמצב הזה הכי טוב (סביר) שאפשר
תבדקו במטבחי דקל באמת מה הם יכולים לעשות (דווקא חברים שלנו עשו אצלם מטבח לפני שנה בערך והיו ממש מרוצים)
מקווה שזאת פעם אחרונה שאתם עוברים מצב כזה...
תעדכני אותנו איך מתפתח הנושא...