שמעתן על מטבחי דו-איט???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החברה פשטה רגל ולא נקבל את המטבח המהמם שהזמנו :-( אתן לא מבינות בכלל באיזה באסה אני, כל כך ציפיתי לזה!!!
    יותר גרוע זה שלא נקבל את הכסף בחזרה!!!! מאיפה נשיג עכשיו כסף למטבח חדש??? כנראה אני אצטרך להיתקע עוד כמה שנים עם המטבח המחריד שיש לנו וכמובן לא אמשיך לא לארח... אוף אני כל כך מתביישת במטבח שלנו שזה היה החלום שלי מטבח חדש... .בבקשה תעודדו אותייי

מורן
9 תגובות
עמוד 1
  • וואיייייייייי ובדיוק רצינו להכנס אליהם
    יהיה בסדר

כמה שילמתם מתוך כמה ?

ממש מבועסת איתך אבל אם לא שילמתם הכל
    אני מניחה שאפשר להסתדר ... אולי יחזירו חלק ?!

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • אוי מסכנים.... איך זה קרה?? למה אי- אפשר לקבל את הכסף בחזרה???

• איך זה קרה? הלוואי והיינו יודעים... כשהלכנו להתרשם הכל היה נראה מושלם, החל משירות מעולה וכלה במטבחים מרהיבים ביופיים. ההלם הוא כל כך גדול כי באמת שלא צפינו את זה מגיע. הגענו אליהם דרך המלצות ועד כה הכל עבר חלק. אי אפשר לקבל את הכסף בחזרה כיוון שכשחברה פושטת רגל ההעדפה הראשונית היא להחזרת חובות ופחות להחזרת כסף ללקוחות קיימים. חיפשתי על זה מידע וגם פנינו לעו"ד אבל התוצאות והתשובות לא היו אופטימיים במיוחד, במילים אחרות "אין מה לעשות".
    כפרה מה אני אגיד לך, אני מקווה שנוכל להרשות לעצמנו מטבח אחר, בטוח שלא באותה רמה אבל עם המטבח הקיים אנחנו לא יכולים להישאר.
    ונועה לשאלתך, שילמו כבר מחצית מהסכום, כלומר 12,000 ש"ח (!!!), הם לא יחזירו את הכסף, גם לא חלק, חוץ מזה שאין עם מי לדבר. התחלנו קצת לעשות חיפושים ולבדוק לגבי מטבח בסכום שנותר לנו, הבנתי מחברה שמטבחי דקל החליטו "לאמץ" את הנפלטים של מטבחי דו-איט ולבוא לקראתם במחירים ובגמישות בתשלומים אז ניגש לבדוק שם... אתן במקרה מכירות את החברה?

מורן
  • אני בעד לתבוע אותם.
    זה שהם פושטים רגל, לא מצדיק את זה שישאירו אחריהם חובות...
    מדובר בזוגות צעירים שחסכו המון בשביל שיפוץ והם חייבים להחזיר מחיר מלא!
    פשוט חוצפה!
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מורן82

איך זה קרה? הלוואי והיינו יודעים... כשהלכנו להתרשם הכל היה נראה מושלם, החל משירות מעולה וכלה במטבחים מרהיבים ביופיים. ההלם הוא כל כך גדול כי באמת שלא צפינו את זה מגיע. הגענו אליהם דרך המלצות ועד כה הכל עבר חלק. אי אפשר לקבל את הכסף בחזרה כיוון שכשחברה פושטת רגל ההעדפה הראשונית היא להחזרת חובות ופחות להחזרת כסף ללקוחות קיימים. חיפשתי על זה מידע וגם פנינו לעו"ד אבל התוצאות והתשובות לא היו אופטימיים במיוחד, במילים אחרות "אין מה לעשות".
    כפרה מה אני אגיד לך, אני מקווה שנוכל להרשות לעצמנו מטבח אחר, בטוח שלא באותה רמה אבל עם המטבח הקיים אנחנו לא יכולים להישאר.
    ונועה לשאלתך, שילמו כבר מחצית מהסכום, כלומר 12,000 ש"ח (!!!), הם לא יחזירו את הכסף, גם לא חלק, חוץ מזה שאין עם מי לדבר. התחלנו קצת לעשות חיפושים ולבדוק לגבי מטבח בסכום שנותר לנו, הבנתי מחברה שמטבחי דקל החליטו "לאמץ" את הנפלטים של מטבחי דו-איט ולבוא לקראתם במחירים ובגמישות בתשלומים אז ניגש לבדוק שם... אתן במקרה מכירות את החברה?

מורן

אני בשוק!
    טוב, תנסו לא להתבאס (עד כמה שאפשר) ולראות איך אתם עכשיו יוצאים מהמצב הזה הכי טוב (סביר) שאפשר
    תבדקו במטבחי דקל באמת מה הם יכולים לעשות (דווקא חברים שלנו עשו אצלם מטבח לפני שנה בערך והיו ממש מרוצים)
    מקווה שזאת פעם אחרונה שאתם עוברים מצב כזה...
    תעדכני אותנו איך מתפתח הנושא...
  • אני לא חושבת שאפשר לתבוע אותם

כי אם הם הכריזו על פשיטת רגל

אז יש הרבה נושים שעומדים בתור לקבל את כספם

והלקוחות הם עדיפות אחרונה, היות ויש את כל הספקים, עובדים וכו'.

למה שלא תבדקי עם נגרים פרטיים

יש כאלה שעושים עבודה מצויינת, ובמחיר סביר לחלוטין.

בהצלחה
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• מרגיז
    מורה אצלנו בבית ספר נתקעה עם חצי מטבח!

• דיייייייייי
    איזה באסה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה