מערכת יחסים עם עוברינה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    חוץ מכל התסכולים שאני שופכת פה רציתי לחלוק חוויה אישית (חיובית לשם שינוי) שלא קשורה לכל הבלגן בו אני חיה כרגע...
    אני מפתחת ממש מערכת יחסים עם הילדודה שלי! מתעוררת בבוקר, אומרת לה שלום ואז היא מתחילה לבעוט! וגם במהלך היום היא בדרך של בעיטות מודיעה לי שאני יושבת לא נכון ולא נוח (לה) או כל מיני דברים כאלה... ממש מנהלת לי את החיים עוד לפני שנולדה!
    זב מצחיק אותי דווקא - אני כל הזמן קשובה לה ומנסה להבין מה היא רוצה
7 תגובות
עמוד 1
  • כן כן והיא תנהל לך את החיים גם אחרי שתצא! תיהיי מוכנה חחחח

זה באמת מצחיק אבל לפעמים אני הייתי שואלת את עצמי: " אז מה את רוצה שאעשה???" בעודה בבטן ושכבתי לא נכון

• את לא מדמיינת

• גם אני הייתי ככה.
    תהני , זה כייף

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק
    [
  • איזה כיף זה ! תהני

• את לא הוזה, גם מערכת היחסים שלי ושל הנסיכה שלנו התפתחה עוד מהבטן כשגם היא הביעה התלהבות ו/או התנגדות על-ידי בעיטות באיבריי, המוקד האהוב עליה היה שלפוחית השתן שלי
  • יאווווווו אני שבוע 16 ואני כבר מחכההההההה לזה
    בקוצרררר רוחחחחח
    "ישועת ה' כהרף עין"
  • חחחח גם לי זה היה קורה
    איך שהייתי קמה, 5 דקות אחרי נוני היה מתעורר בבעיטות
    תמיד הייתי אומרת לו בוקר טוב, התעוררת?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה