האם זה נכון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , אני מנסה להכנס להריון מזה 4 חודשים כבר צינתי זאת , אחרי הפלה בחודש 4 -עובר ללא דופק.
    בהריון הראשון נקלטתי ב פעם השניה להריון,הפעם לאחר 4 נסיונות אינני מצליחה.

קראתי באתרים שהסיכוי להרות הוא לקיים יחסים יום כן ויום לא בתקופה הפוריות האם זה נכון?
    אולי בגלל שהפעם אני יותר רוצה ובמחשבה לזה ,אז זה מתעקב ולא מגיע..

תודה ובשורות משמחות.
11 תגובות
עמוד 1
  • היי inbal..
    קודם כל מצטערת לשמ7וע על ההפלה..
    דבר שני, לגביי מתי צריך לעשות את זה הדעות חלוקות, יש כאלה שאומרים יום כן יום לא יש כאלה שאומרים כל יום.. הכי חשוב זה ביום הביוץ..

לפי דעתי, ואומננם קל להגיד וקשה לבצע, הכי חשוב זה לעשות בהנאה, לא לחשוב על זה ופשוט לתת לגוף להרגע..

עברת גרידה נכון? בדקו אותך אח"כ לוודא שהרחם נקייה ואין משהו שמפריע שוב להכנס להריון?
  • היי הדס , תודה על ההתיחסות.

כן עשו לי הפלה מלאכותית על ידי 4 זירוזים עד שהרחם יתכווץ וזה נפלט . לאחר מכן גרידה לאחר חודש נגשתי לרופאת המשפחה שלי והיא בדקה היא אמרה שהכל ניראה מצוין ברוך השם.

תראי אי אפשר לא לחשוב על כך מידי יום זה לגיטמי שאת חושבת על זה ומצפה כל חודש להריון .

אני לא אגיד לך שאני לא יוצאת מהבית, צוחקת מבלה אבל מדי יום יש לי כמה דק' של מחשבה על זה.

צודקת שצריך בהנאה אבל יש מטרה מאחורי הכל :)
  • שלא תביני אותי לא נכון, אני באותו מצב שלך..
    לא הצלחנו להיכנס להריון, אחריי 4 חודשים של ניסייון, הצלחנו, היינו הכי מאושרים בעולם, ובסוף הוא נפל לבד בשבוע 9.
    אני מאודדדדד רוצה להיקלט כבר, ואין יום שאני לא חושבת על זה.. החודש לא ניסינו כי אני אחרי ההפלה, ואני מרגישה שהמחזור צריך להגיע ואפילו שלא ניסינו אני מתבאסת שהמחזור מגיע.
    אין יום שאני לא חושבת על זה.. ולכן רשמתי בהודעה הקודמת, שאני יודעת שקל להגיד אבל קשה לבצע.

לצערנו אין נוסחה בטוחה להיכנס להריון, אז אנחנו צריכות להפלל לקוות ולהאמין שכשיגיע הרגע שלנו, נקבל אותו.
  • אוי מצטערת לשמוע , למה נפל לך את יודעת?
    וזה הפלה ראשונה שלך?
  • עינבל היקרה גם עברתי גרידה בשבוע 7 (הריון לא התפתח) היום בדיוק 5 חודשים מאז הגרידה .טרם נכנסתי להריון ,יש לי גם בלאגן בוסת היום אני כבר ביום ה33 למחזור ועדיין עם הכתמות אלו ,בדרך כלל מחזור סדיר שבא לאחר 30 יום ,מסכימה לגמרי עם מה שהדס אמרה לך,אין לנו נוסחאות להכנס להריון (הלוואי והיה).מה מבינה מאד את הרגשתך -אני בעצמי נ נמצאת באותו סיפור (תקראי שירשור שפתחתי לא מזמן)
  • מרגו , נכון את צודקת אני גם חושבת שאין נוסחה להריון, אבל את יודעת אני פשוט אומרת מה לא בסדר שלוקח כמה וכמה חודשים , אולי בגלל הגרידה? אולי אני לא עושה זאת בימים הנכונים? ואז קראתי באתר על הגדלה סיכוים להכנס להריון והיה כתוב כדי להגדיל יש לבצע יחסים יום כן יום לא .. (אני לא יודעת עד כמה זה נכון) כדי לשמור על איכות הזרע...

פשוטא סתם מבאס הציפיה הזאת כל חודש...ואי אפשר שלא לחשוב ולצפות כמו שחשבתי אומנם ה' ברא את השיכחה אבל לא ב 100% ..

גם המתח של הריון תקין בעתיד ,פשוט כל המוח מוצף מחשבות

בע"ה נעשה ונצליח!!!!!!!!שבוע מקסים
  • מאמי, לחץ מאוד מפריע לתהליך
    ברגע שתנשמי עמוק ותורידי הילוך אני בטוחה שתצליחו

בהצלחההה
    תעדכני

• תודה מותק גם לך שבוע מקסים ובשורות טובותתתתתתתתתתתתתתתתתתת .
  • תודה שירה , אעדכן ...תודה לכולם.........
  • היי קודם כל צר לי על האובדן שולחת חיבוק
    שנית אכן מומלץ יום כן יום לא .... זה לא אמור לפגוע באיכות הזרע בהנחה שהזרע תקין
    בשורות טובות אמןןןןן
  • ענבל היקרה..
    מאוד חשוב להיות רגועה ולנסות כמה שפחות לחשוב על זה, מי כמוני מבינה את הקושי שבדבר, אך לצערנו זו הדרך...
    מאחלת לך דרך קצרה ומהנה ביותר להריון המיוחל

אמה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה